Jump to content

lighty97

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно lighty97

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CIVIC EJ9 1.4I AUTO 1996
  • Пол
    Женски
  • Място
    Scotland

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте,благодаря за бързия отговор.Маслото на двигателя е сменяно преди 2 седмици,продавачът каза,че е обслужил автомата,както и спирачната течност е сменена.Не е споменавал да е сменял горивна помпа или свещи.
  2. Готова съм да платя за полезна/детайлна информация!
  3. Здравейте,регистрирах се днес във форума.От два дни съм собственик на Сивик модел 1996, ej9 мисля,1.4i автоматик. Понеже не съм карала толкова стара кола досега,а и честно казано това ми е първата собствена кола,бих искала да знам за какво да внимавам с колата.Купена е от UK,ще я карам там,аз и там живея,на 69000 мили е,според последните два технически прегледи е минала без никакви забележки.Понеже застраховката ми почва след няколко дни,още не съм я изкарвала на пътя,но карам на улицата до нас(паркиране,обратен и т.н.).Когато я купих и беше свършил бензинът и сложих около 4.5 литра за да мога да правя обиколки и да я паля.Колата не искаше да запали,чуваше се все едно се дави,но собственика ме убеди,че е заради горивото(няма). На следващия ден я запалих ,и отново, първия път се давеше,но от втория запали.Проблемът е там,че аз нищо не разбирам от коли,а колата е уж обслужена до декември следващата година,но аз мисля,че има какво да и се дооправи.Скоро мисля да я заведа да я погледнат,но понеже в града,където живея няма механици,които разбират от хонди(разбирайте специалисти),ми се иска да чуя мнение от някой,който наистина познава модела,защото в колата ще возя малката си дъщеря и ми се иска да е напълно изправна. Препоръки за масла,филтри,накладки и други консумативи също биха били много полезни.Благодаря Ви много предварително!
×
×
  • Създай нов...