Jump to content

Mir0

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Mir0

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд 7
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Добрич

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здр, аз също имам проблем с фаровете и мисля да ги заменя с би-ксенонови лупи поръчал съм си чакам да дойдат.Ще приложа снимки след монтажа.Поздрави.
  2. Olmy, благодаря за полезната информация! След като направих тази процедура машинките на фаровете за първи път ги чух да работят което е супер. След това дойде и настройката на лъча на фара и тест при теста дали работят вече процедирах така: спрях колата по баир нагоре предницата се вдига и задницата клекна все пак е комби качихме се 2-ма човека отзад фаровете на стена отсреща видимо се изместиха със 10-15 сантиметра и реакция на системата няма почти никаква освен че имат някакви колебания от порядъка на 1-2 сантиметра нагоре надолу все едно се чуди какво решение да вземе. Опитах още 1-2 пъти калибрация но реакция нямаше на машинките. Ще съм благодарен на видео на някой колега който му работи системата изправно и при какви обстоятелства.Поздрави!
  3. Здравейте, имам питане относно автоматичното регулиране на фаровете на акорд 7 дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и дали знае решение. Колата дойде със забити фарове към земята, с ксенон е и няма врътка за регулиране на фаровете следователно с автоматично регулиране е. Повдигнах ръчно фаровете нагоре докато намеря решение на проблема. След малко ровене в руски форуми разбрах че най често страдат от сензорите на предната и задната ос, след което проверих моите и установих че в задния е проникнала вода и съответно е ръждясал. Подмених го замерих го и работи. След това очакванията ми за вече правилна работа на фаровете се оказа неуспешна. От доста време не мога да намеря решение на проблема. Ще съм благодарен ако някой има някакви идеи и препоръки.Поздрави.
×
×
  • Създай нов...