Jump to content

Тенев 78

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Тенев 78

  1. Ок, мерси ще чакам да откриеш мултимедия тогава,а тези от алиекспрес,българско меню имат ли,или може ли да се инсталира, црв-то го имам от една година,и аз го карам с 5w30,отначало на bardal,но сега съм с Castrol и съм доволен от маслото,но го сменям на около 10 Хил.

  2. Да такава е системата на работа,но все си мисля да не сбъркам с втората употреба.
  3. Здравей колега, явно не съм до уточнил всичко,да ще ги сменят там,имат всичко необходимо,въпроса ми е дали си струва да се слагат втора ръка, някои който е сменял да ми даде съвет.
  4. Здравейте колеги,карам Хонда CR V 3та генерация ,2.2 дизел-140к.с.,от около 3/4 месеца, започнаха да се усещат вибрации в купето и на волана при скорост 80-100км,и най вече по нанагорно, след консултации с "майстори",ми казаха че са вътрешни карета,имам предложение да отида в София в автоморга на Хонда при Станимир, лично не го познавам,говорих с него по телефона,та при него ще ли да ми сменят вътрешни карета с други втора ръка от техните Хонди, знам че има колеги, които са минали през моя проблем и бих искал съвет какво да направя?
  5. Здравейте колеги, искам да попитам как се сверява часовника на CD плеъра на Хонда црв 3 генерация, имам я от 2 месаца и не показва точно време.
  6. Е моята е 2.2 дизел, CR-V 3 генерация 2008 г, имам я от 2 месаца и сам много доволен.
  7. Ясно, благодаря много, но сега съм поръчал тези, и в петък ще са при мен, пък дано са хубави, онзи ден сложих на габаритите лед крушки бяла светлина и бях изумен от разликата с обикновената жълта, затова сега искам да сменя и на късите.
  8. Ок, когато ги сменя ще направя снимки и ще ги кача,
  9. Тези са 44лв,с 1 г. гаранция, а лесно ли става монтажа, днес видях че отляво трябва да се разкачи въздуховода, отдясно е по лесно като че ли
  10. Ок, мерси, а как пазаруваш от там, колко време е доставката, не съм наясно с този Ali express.
  11. Тези са 44лв,с 1 г. гаранция, а лесно ли става монтажа, днес видях че отляво трябва да се разкачи въздуховода, отдясно е по лесно като че ли
  12. И ако може кажи какви крушки точно си сложил, марка, модел.
  13. И още един въпрос имам, капачка та на фара затваря ли се, не опира ли в охладител на крушата?
  14. Здравейте искам да попитам някой слагал ли е лед крушки на късите светлини H1, става въпрос за Хонда црв 3,фаровете са с лупи?
×
×
  • Създай нов...