Jump to content

ДаСиКупяЛиСивикИлиНе

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно ДаСиКупяЛиСивикИлиНе

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря на всички, които отговариха. От скоро станах собственик на един Сивик 2.2 дизел, произведен 2007 и внесен от Германия с 174,000км. Ще направя ъпдейт след време с впечатленията си. За сега мога да кажа, че вози чудесно и е супер забавна за каране.
  2. Здравейте, Надявам се, че това е правилното място за този въпрос. Искам да си взема първа кола, и след много проучване съм се спрял на Сивика 8 генерация (1.8 бензин), защото моделът, до колкото разбирам, е доста надежден и качествен, а и се побира в бюджета ми от 7000лв + 2000лв за първоначално обслужване, регистрация, тн. (и си признавам, че повече ми допада визуално, от колкото конкорентите му). За сега ще я карам главно уикендите, колкото да посвикна с карането (че не съм много опитен шофьор още, като стана по-добър ще я карам по по-големи маршрути) и имам намерение да я паза поне 4 години преди да почна да мисля за следваща кола. Разбира се, колкото и качествен един модел да е, кола на 150,000-200,000км все ще има някакви проблеми. При Сивика, според проучванията ми, тези са: - съединител и демпферен маховик (смяна с о.г. части 1800лв.) - ангренажна верига (смяна с о.г. части 1300лв.) - предните амортисьори (смяна 300лв.) - дефектно радио и ел. стъкла (което сам мога да си го поправя) Тези поправки ми се струват доста солени, най-вече за автомобил, който струва 7000лв. Исках да ви питам, до каква степен сте се сблъсквали с тях, и подръжката на този модел като цяло колко ви е скъпа и колко често се налага. Ще се радвам, ако се сформира дискусия по темата Сивик 8 колко се е запазил до 2020г. Поздрави, Исак
×
×
  • Създай нов...