Jump to content

Spurss78

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Spurss78

  1. Здравейте колеги. Знае ли някой кой е бушона за подгряване на страничните огледала на Honda CRV 4 генерация 2.2 150 hp. ? Благодаря
  2. Здравейте. Не го реших проблема! Остана така. Свикнах вече и не ми пречи. Но миналата година ходих до Бултрако за обслужване на автомобила и ми казаха да оставя колата, за да я преглед по-дробно т. е нямаха бърз отговор. Не я оставих и така та до сега.
  3. Здравейте група. Изкам да попитам за следното!На дисплея имам съобщение :Due service soon. Сменил съм масло и филтри. Как мога да изчистя това съобщение? Опитах чрез композитор да изчистя, но не успяхме. Опитах и от менюто на колата да направя reset, но пак не стана. Някакви други идеи?
  4. Здравейте колеги. Имам лт известно време проблем с механизма, който сваля облегалките и седалките. Нито тези от пред нито тези в багажника свалят облегалките или седалките. Някой имал ли е същия проблем и как го е отстранил? При кой майстор или сервиз? Или може би аз дам бих, ако има някакъв Трик!? Благодаря.
  5. Здравейте колеги . Може ли някой да ми препоръча от опит качествени чистачки за предно и задно стъкло? Има много на пазара, но искам, ако може някой да сподели от опита си дадена марка, а може и магазин. Благодаря ви.
  6. Здравейте. Дали на някого му се намира книжката за експлоатация на автомобила? Бих предпочел на български, но и на английски да е няма проблем. Купих SUV-то без такава. Предварително благодаря.
  7. При мен на стикера пише 225/65/17. Но става и с двата типа гуми. Относно моя въпрос за гумите, вече са при мен и ще монирам след 4 дни. От сайт който ги купих са със много добри отзиви.
  8. Здравейте. Дали някой ползва летни гуми на Sumitomo Bc 100 с размер 225/65/17? Какви впечатления имате от тях? Благодаря
  9. Дали има опция за намаляване и увеличаване на звуковия сигнал!? Дори когато пусна мигачите почти няма типичния за мигачи звук. За съжаление колата я купих без книжка пък билото на какъвто ли да е чужд език.
  10. Здравейте . От няколко дни имам Honda CR-V 2.2. 150hp. с ръчни скорости и беше остановено по време на прегледа ,че при активиране на парктоника колата не издава типичния предупреждаващ звуков сугнал ! Ака някой има идея ,моля да я сподели .Хубав ден .
  11. Като цяло отзивите, които чета и гладам в youtobe за този SUV на Honda са много добри. Лека нотка на критика се споменава пластмасовия интериор, но това все пак е японска кола. Някой имал ли е проблем с кражба на автомобила или части от него?
  12. Здравейте. Имам сериозно намерение към този модел на Honda. Можели някой с преки впечатления от модела да сподели своя опит с данения модел?! Имам в предвид : обслужване, подръжка, возия, проходимост. До сега не съм карал кола от тази марка. Интересува ме 4 генерация /2012-2014,5 ,6 година/. Благодаря.
  13. Здравейте,. Искам да помоля за мнения за този модел на Honda. Досега не съм карал кола от тази марка и имам само бегла представа за модела. Слуховете че колата е здрава, но по-скъпа в общи линии за поддръжка. Моля членове на форума, да споделят голямите достойнства на модела, но и недостатъци. Предварително ви благодаря.
×
×
  • Създай нов...