Jump to content

Wonder

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Wonder


  1. Всъщност не е гредата зад бронята, объркал съм се и пиша глупости. Гредата, за която говоря, се вижда през долната решетка, която е под номера. Мисля, че трябва да минава под радиатора (или пред него, не съм сигурен), но от удара се е задигнала и завила и го подпира отдолу и леко отпред. Трябва да видя дали без да свалям бронята ще се види на снимка. Швейцарецът е блъскал някое колче или знак.


  2. Здравейте!

     

    Извинявам се, ако съществува подобна тема, но не успях да открия.

     

    Карам Акорд 2004 г. При покупката знаех, че е блъскан, но на по-късен етап разбрах, че челната греда (тази зад бронята) е доста по-крива, от колкото се виждаше на пръв поглед. Опира в радиатора и той е постоянно под напрежение. Единият тампон е напънат, не си играе в гнездото и не се обират добре вибрациите, което в един момент ще си доведе до спукване на радиатора. Има и други странични ефекти, като цъфналата броня от едната страна. Както и да е.

     

    Иска ми се да сменя или изправя гредата. Можете ли да ми кажете как е хваната гредата? Дали е възможно да се разглоби или ще се налага рязане и заваряване след това. Ако е на болтове, директно да взема нова греда, а да не се оптивам да изправям моята.

     

    Поздрави!


  3. Преди 14 часа, fenabg написа:

    Ето нагледно :

    1500 оборота на студен мотор не са проблем : - да така е , но автора четох че може да е свързано с неправилно изгаряне .  Ето за какво се дразня , къде бре джанъм го прочете кой и защо го написа . Ето го хауса на лице . 
    По въпроса със заключването на темите аз не мога така най учтиво моля модераторите да го направят . 

    Не си ме разбрал и вадиш ножа. Говорех за претрисането на 2000 оборота. В друга тема във форума момчето, което беше вдигнал темата, беше говорил с майстор, който му казал, че не е задължително тресенето да е от каретата. За 1500-те оборота на студено просто благодарих, защото не знаех, че е нормално.


  4. преди 27 минути, jijane написа:

    Първият проблем е свързан с карета/полуоски. Второто не е проблем, така е докато позагрее мотора.

     

    преди 27 минути, Mast3rX написа:

    Здрасти колега, 1500 оборота са нормални за студен двигател. 
     

    Благодаря ви! Ще проверя какво се случва с каретата. Четох, че е възможно и неправилно изгаряне, но ще трябва да си намея човек с хубава диагностика.

    преди 18 минути, CARPERA написа:

     

    Здравей  ако тази тема ти помогне ,виж какво се оказа при колегата. 

    Обслужи  ли автомата ,това само в движение ли е.

     

    Претрисането го усещам само в движение, но и не съм го тествал на място да държа 2000. Автомата още не съм го обслужил, но май няма да е лоша идея да го направя. Иначе след като загрее, си държи 650 оборота, нямам проблем с ниски за момента.


  5. Здравейте, 

     

    От няколко дни съм собственик на Honda Accord, 2004г., 2.4, автомат. Направих първоначално обслужване, но не я бях карал на дълго след закупуване. Единият проблем е с претрисане на 2000 оборота. След отнемане или подаване на газ изчезва. Видях минала тема, но нямаше някакъв ъпдейт каква е била причината и дали е оправен проблемът. Другият проблем, който забелязах вчера е, че при палене на студен двигател, колата държи около 1500 оборота няколко минути. След като загрее, този проблем изчезва и си държи нормално обороти след палене. Всякакви идеи биха ми били от полза, за да коригирам проблемите. Надявам се да съм в правилния раздел. 

     

    Поздрави!

×
×
  • Създай нов...