Jump to content

dragnev

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dragnev

  1. Нямам копче нито до бутоните за огледалата книто на лоста за светлините
  2. Здравейте колеги искам да попитам за халогените. Понеже имам само една врътка(копче) за пускане на халогените която е на лоста с фаровете и светят само отзад търсих друго копче да ги пусна, но не намерих на таблото ми свети индикация само оранжева за задните халогени и няма индикация за предните който не светят проверих всички релета и предпазители под волана и капака и всичко си е ок та въпроса ми е как се сменя крушката и дали проблема не е някъде в окабеляването благодаря за помоща.
  3. През цялото време си е тежък
  4. RAVENOL HTC някъде мога ли да го намеря в БГ да си го купя или трябва да си го поръчвам от чужди сайтове
  5. Искам да попитам за антифриза на сивик 7ма ген какъв антифриз трябва да използвам като химичен състав и на колко време трябва да го сменям понеже когато повдигна темата някъде получавам отговори като ,, просто си купуваш същия цвят антифриз и доливаш ,, или че трябва да се сменя изцяло на всеки няколко години и се стига до страшни спорове от които накрая нищо не ми става ясно.
  6. Насково си купих сивик 1.7 ctdi 2005 и волана и доста тежък като го сравнявам с предишни коли които съм карал. Понеже някъде бях чел че има електрическо подпомагане на волана или нещо подобно исках да попитам как да разбера дали работи изобщо и колко струва евентуална поправка?
  7. Твърд е педала на съединителя. Има ли някакво значение че не съм запознат много добре?
  8. Здравеите, карам сивик 7ма ген 1.7(2001-2005) дизел и имам въпрос. Когато тръгвам на първа усещам едно разстрисане (направо си ме клати целия вътре) и се зачудих дали не се е износил съединителя има ли някъв начин да го проверя в какво състояние е и колко струва евентуална смяна. Някъкви идеи от какво друго може да е?
  9. Здравеите понеже таблото е сменено от предишния собственик и няма никакво осветление. Исках да попитам някоя лампа ли е изгоряла и трябва да се смени или да мисля други варианти да го оправям.
×
×
  • Създай нов...