Jump to content

D. Antonov

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно D. Antonov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Jazz
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оправих проблема. Добре че е интернет, иначе аман от жичкаджии 'разбирачи'. Ако някой от четящите е авто електричар и се обижда, значи и той попада в тази категория 😀 Разяснявам за помощ на колеги които в бъдеще биха искали да си сменят обикновените крушки с LED такива. Значи, ако LED крушките които поставяте НЕ са с вграден CANbus модул, не е нужно да се слагат съпротивления (подбни на това в предния пост) на всяка една крушка по отделно и да става коледна елха. Чисто и просто купувате и сменяте следното реленце: и главоболията са решени за около 15-ина лева. За да не пускам линкове и да става реклама просто напишете в Google "ЕЛЕКТРОННИ РЕЛЕТА ЗА МИГАЧИ ПРИ ПОДМЯНА С LED КРУШКИ" и сте готови. Пояснявам, ако автомобилът ви е по-новичък в който ECU-то играе ролята на това реленце, стават още по-лесно нещата със софтуерна настройчица. Искаше ми се да бях намерил тази информация преди да се бях изръсил 120 лв за съпротивления, но живота е низ от проби и грешки. Дано поне поста помогне на някой в бъдеще.
  2. Казуса е следния: модел 2003 1.2 Вчера смених габарити, стопове и мигачи на Jazz-чето с диодни такива. Габаритите са с вграден CANBUS, на останалите съм сложил следното съпротивление (понеже не намерих от съответните крушки с вграден CANBUS) Ta... след като се изръсих цифра пари, пак мигачите премигват бързо (индикацията за изгоряла крушка). Ако някой може да даде съвет или контакт на свестен електричар в тази сфера ще съм много благодарен!
  3. Здравейте, нов съм във форума... наскоро купих Jazz 2003 г. и ме интересува къде в София е най- добрия сервиз за обслужване на тия бижута? Ако "най-добрия" е силно казано, то тогава инфо за читав сервиз поне Благодаря ви предварително!!
×
×
  • Създай нов...