Jump to content

Vankatawe20

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vankatawe20

  1. Колата се даваше. Но намерих майстор и той намери проблема, даваше грешна информация от смуквателния колектор. Поне така ми обясни.
  2. Добър ден, искам да попитам дали някой знае, дали фаровете на акорд 6 3.0 v6, стават ли на акорд 6 1.8 седан?
  3. Знам, че ако откача ламбата, компютъра ще е запомнил последните данни от нея и ще деиатва с тях.
  4. Засичам го до половин резервуар, на една и съща бензиностанция. Преди 350км половин резвуар, сега една удря 200км. Постоянно съм си засичал разхода. Вдигал се е до 10 макс, но не и толкова много. То направо си изхвърля бензина, мириши на бензин. Гледах ламба сондата, но ми казаха че не е от нея. Казаха ми че имало две, едната е долу под купето, на ауспуха. Другата била някъде по двигателя, но не можаха да ми обяснят къде е, така и не я намерих, но нямам никакви грешки на компютъра. До преди да се върна от чужбина разхода ми беше 8 на 100 градско, нормално каране. След ремонт на ауспуха, ми светна ламбата, не я бяха закачили. Аз я закачих, рестартирах компютъра и не светеше грешка. Също така и работата на двигателя се оправи, но малко. Също така ми казаха че имало някакви цедки на втека и още някакви там, но пак не ми обясниха къде са. Така ще кажа, че половин резервуар не ми стига и за 200км, пробвах и бензин с добавка и пак същото. Два месеца от както съм си дошъл, го засичам. Понеже на ден карам по 200км. През ден зареждам по 100 лева.
  5. Добър ден, искам да ви задам един въпрос. Имам Хонда Акорд 6г. 1998г 1.8 бензин, няма газ. От скоро ми се вдигна разхода на гориво на 15на100. Ламба сондата работи, не мога да разбера от къде идва проблема. Някой може ли да помогне
  6. Добре, благодаря ще го пробвам!
  7. Беше пълно до горе, сега е на половината и много бавно спада, а на ден въртя над 100 километра градско(около 150)
  8. Добър ден! От скоро време съм горд собственик на Хонда акорд 6 генерация 1.8. Но преди няколко дена заредих гориво от друга бензиностанция, няма и ден и ми светна чека и държи много ниски обороти(200-300), даже понякога гасне. В паленето нямам проблеми. Странното е че и километража в същото време спря да работи, не знам дали има нещо общо.... Въпроса ми е дали е възможно да ми показва грешка заради горивото защото може да не е хубаво и ако заредя от друго място ( с по-хубаво гориво) дали ще се оправи, и дали изобщо е от горивото. Дайте ми съвет, моля. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...