Jump to content

viktor_85

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно viktor_85

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда сивик 1.7 cdti
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, Да попитам за съвет и мнение. Трябва ми буксата за светлините на десния стоп (фейслиф). Никъде не мога да намеря. Моля за съвет Благодаря ви предварително.
  2. Здравейте, продавам скоростна кутия за Honda Civic 1.7 CDTI 100 К.С 2005 г хечбек. Липсва само вилката на лагера. Всичко останало си е налично по нея. Цена 100 лв.
  3. Здравейте колеги. Да ви питам имам следният проблем. Съединителя от едно известно време беше адски твърд, но се караше. До онзи ден когато изведнъж почна да стърже и след което пропадна, като се включи блокажи до там. Изтеглих я до един майстор и той ми каза че най вероятно лагер помпата е заминала. Става въпрос за Хонда сивик 1.7 CDTI 2005 г. Възможно ли е това или просто си е съединителя. И другото което е някой ми казват че вървял в комплект със съединителя тази помпа
  4. Благодаря ти колега а имали как да закрепя крушката за фара по някакъв начин тъй като както обясних загубих скобата
  5. Здравейте колеги Искам да попитам лесно ли се сваля фар на Хонда Сивик 1.7 cdti 2005 година. Също така има ли по някакъв начин да закрепя крушката която е H1 тъй като съм загубил някъде скобата която държи крушката Благодаря ви предварително
  6. Благодаря ти за информацията, и аз се учудих като ми каза ама до сега не се бях сблъсква с японски автомобили.
  7. Здравейте, Искам да попитам маслена та помпа в комплект с алтернатива ли върви тъй като ми тече малсо и то много и един майстор ми каза че е от маслена та помпа която е с алтернатора, а това не го бях виждал досега. Т. Е закачена та за алтернатора било маслена та помпа. Намерих снимка и схема но намерих и още една ето всички. Моля за мнения.
×
×
  • Създай нов...