Jump to content

tomekki

Фен
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно tomekki

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей, Може ли снимки, понеже виждам, че обявата не е достъпна? Ако е същата, за която си мисля, то продавача ми беше дал номера на Рамата й и бях видял в carfax, че е тежко удряна и с превъртян километраж. Но не знам дали е същата, дано да не е .
  2. Здравейте, Някой да познава добър сервиз за преглед/ диагностика на СРВ в Ботевград? Мерси
  3. Благодаря за разяснението, значи е с 4х4.
  4. Да, аз в Карфакс видях, че пише Front wheel drive w/4x4, което наистина може да означава БЕЗ (without) 4x4. Моля за помощ някой ако познава тези съкращения. Мерси
  5. Ясноо, добре благодаря ти. Ще я огледам пак днес. И в САЩ има модели само на предно. А червената пише, че е All wheel drive, което е ок. Но не знам дали правилно ги изписва Карфакс.
  6. На тази сивата СРВ 2008 EXL ме притесни ръждата на това място (Мисля, че от снимката се вижда).
  7. Здравейте, отново, Гледам на колите рипортите в Карфакс та попаднах на следното описание : 2008 Honda CRV EX FRONT WHEEL DRIVE W/ 4X4 и 2007 CRV EXL ALL WHEEL DRIVE Та въпросът ми е горната от 2008ма е с предно, но при буксуване се включва и 4х4, а другата е с постоянно 4х4? Или просто Карфакс се е шашнал та ми ги изписва по различен начин. Мерси за разясненията.
  8. Здравейте, благодаря за отговора! А къде по сивата се вижда ръждата? Мерси
  9. Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Мнения за автокъщата? https://www.cars.bg/offer/5df0abb7becfbd274112b3a2 https://www.cars.bg/offer/5e6265ab7e75ab1e337db8f4
  10. Добре, благодаря! Ще търся 2.4 определено.
  11. Благодаря за точния отговор! Естествено, че говоря за автоматик. Насочил съм се към бензин, понеже казват по ревюта, че е по-малко проблеми създавал от дизеловия. Вече мисля, че не си заслужават няколко хиляди отгоре за +14 коня.
  12. Някой мнение за тези две CRV-та от автокъща Car zone в Младост? Че и аз ги гледах
  13. Да, разбирам, но 180 к.с фейслифтовата 2010 г е скъпичка и се чудя дали си заслужава с 16 коня отгоре спрямо 2.4 Втек американската 166 к.с.
  14. Ясно, а иначе когато се изпреварва на междуградски път лесно ли е? Смисъл не трябва да се набираш на волана като изпреварваш в кратко разстояние? Питам, за да знам дали да търся по-мощния двигател 180 к.с от 2010 г фейслифта.
  15. Въпросът ми е ако сме 2ма с едно бебе и багаж на магистрала дали ще си изпреварвам без да се клати цялата кола. Идвам от Опел Зафира
×
×
  • Създай нов...