Jump to content

joroprelude

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно joroprelude

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Prelude 4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Това е проблема,че лайсната реално не е ок. Изкривена е при доставката,което видях в последствие. А читава лайсна за 4-тата генерация е почти невъзможно да се намери.
  2. Колеги,помагайте. След цялостно боядисване на прелюда 4 генерация,лайсната за предното стъкло ми разказа играта. Старата не ставаше за нищо,взех друга лайсна от друг прелюд,уж беше добре,няма слагане. Изпотрошени щипки,няма спасение. Не мога да намеря читава лайсна за предното стъкло,още повече да е със здрави щипки. Прерових целия интернет. Писах й до Хонда. Няма и това е. Има ли някакъв начин с нещо да я заместя въпросната лайсна,като гумено уплатнение или нещо от сорта. Благодаря предварително!
  3. Здравейте. Ще споделя всички възможни причини за теч в багажника на Хонда Прелюд 4. 1. Отводнителните канали на шибедаха. Понякога се запушват,трябва да се бръкне с нещо тънко за да се отпушат. Но има моменти в които това не е достатъчно. И от двете страни маркучите влизат в нещо като ”гумички” които са прикрепени за купето. Ако тече от там,се свалят въпросните гумички и се лепят със силикон за купето. 2. Антената! Много е възможно и от там да пропуска вода,сваля се антената и гумичката която е от външната част на купето се лепи с малко силикон. 3. Под задната лайсна на задното стъкло има щипки. Ако от там има теч,щипките се свалят и се лепят пак със силикон.(Това беше проблема при мен). 4. Уплатнението на стоповете. Същата процедура. Сваляне - силикон. 5. Щипката на страничната броня. При мен от силен дъжд сълзеше от там. Трябва да се свали бронята и да се обработи въпросната щипка от външната част. 6. Щипките на регистрационният номер. Пак трябва да играе силикона. Общо взето,намирате от къде е теча и само силикона спасява положението.
  4. Моля за помощ.Притежавам Хонда прелюд 4 генерация,от известно време имам теч в багажника който не мога да разбера от къде идва.Интересно е,че тече някъде от горната част на багажника!Когато отворя багажника и си вкарам пръстите от горната част на багажника,където има малки дупки в ламарината,там всичко е вода.Въпросната вода се стича от дясната страна на багажника от едно отворче в ламарината и всичко отива надолу.Невъзможно е да се види точно от къде тече понеже както споменах няколко пъти там има ламарини който са част от купето и не могат да се махнат!Четох че попринцип тече от отводнителните канали или от маркучетата на шибедаха,но проблема е че при мен се получава да тече от горе на долу.Съмнявам се дали не е от уплатнението на задния прозорец или гумичката на задната чистачка.Моля,ако има хора който имат идея да пишат понеже вече се депресирам.Притеснявам се,че ако още малко го оставя този проблем нерешен,ще почне да ръждясва горната част на багажника от вътре,както казах като пипна ламарината отгоре през някоя от дупките всичко е вода.Благодаря предварително!
  5. Моля за помощ.Притежавам Хонда прелюд 4 генерация,от известно време имам теч в багажника който не мога да разбера от къде идва.Интересно е,че тече някъде от горната част на багажника!Когато отворя багажника и си вкарам пръстите от горната част на багажника,където има малки дупки в ламарината,там всичко е вода.Въпросната вода се стича от дясната страна на багажника от едно отворче в ламарината и всичко отива надолу.Невъзможно е да се види точно от къде тече понеже както споменах няколко пъти там има ламарини който са част от купето и не могат да се махнат!Четох че попринцип тече от отводнителните канали или от маркучетата на шибедаха,но проблема е че при мен се получава да тече от горе на долу.Съмнявам се дали не е от уплатнението на задния прозорец или гумичката на задната чистачка.Моля,ако има хора който имат идея да пишат понеже вече се депресирам.Притеснявам се,че ако още малко го оставя този проблем нерешен,ще почне да ръждясва горната част на багажника от вътре,както казах като пипна ламарината отгоре през някоя от дупките всичко е вода.Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...