Jump to content

zlatan181281@gmail.com

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zlatan181281@gmail.com

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Аз направих следното: Запалих двигателя,и оборотите на 3000. Така до включване на перката. После гася. И така два пъти. В момента дискомфорта е докато стигне оптимална температура-държи постоянно 1500 и нагоре оборота. После постепенно падат,но много бавно.
  2. Здравейте пак Фенове на добри коли. Искам да споделя какво се случи с моя проблем. Значи,свалих дросела,оказа се сравнително чист. Към него е прикрепен стъпковия мотор. Той не беше чист.Почистих го старателно. Направих няколко стъпки за уж адаптиране на дросела. И в крайна сметка нищо не се промени,даже оборотите сега са по-високи от преди. Може би ще трябва адаптиране чрез софтуер.
  3. Нямам време тези дни,но при първа възможност ще се позанимавам. Задължително ще споделя опита.
  4. Може ли номера на Милен в Коматево

  5. Здравейте,имам CR-V 2004 г. Карам я една година на газ,слагана уредба в БГ. Постоянно държи високи обороти. А най-дразнещото е като превключваш предавките-трябва да се чака доста повечко от нормалното за да паднат оборотите и да включиш. Изчистиха ми дросела на скоро. Стана още по-зле. Държи нехарактерни високи докато е студена. Може би трябва една адаптация на дросела след почистването. Само да вмъкна,че газ се подава с жило,а не със стъпково моторче. Ще съм благодарен на всеки,който даде мнение. Иначе с друго не може да ме подразни джипката. Добра количка е за нашите "пътища"
×
×
  • Създай нов...