Jump to content

gromol

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно gromol

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Враца

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Когато забравя да я затворя от бутона и я бутна с ръка(но не достатъчно силно да се затвори) после влизам в багажника и я отварям с ръчката. Но не виждам как да я поставя тази ръчка, в какво положение да бъде,. Тя се мести и багажника се отваря, няма положения.
  2. В комбито освен врътката за клапата на въздуха, в жабката друго не виждам.
  3. Здравейте, четох, четох и не открих проблем като моя. При мен багажника не се отваря от копчето над номера. От ключа и от шофьорската врата се отваря и затваря, обаче от вън когато искам да го отворя не става. Така съм купил колата, тя е комби. Разглобил съм корите свалил съм копчето замерих буксата (има 12V) копчето представлява обикновен прекасвач не ми се струва да е развален. Какъв може да е проблема?!
  4. Да, колега точно това направих както ми каза и след като замерих всички в купето (до шофьора и до пасажера) се оказа че е един 10А при двигателя който почти не личеше да е прекъснат! Смених го и проблема е отстранен! Благодаря!
  5. Здравейте, при смяна на крушките с led изглежда като смених на предния плафон дясната нещо окъсих!!! Сега светят само на предните врати и на номера, никъде другаде (багажник, купе ,задни врати). Като и радиото иска да въведа код (който знам къде да намеря), но при закъсяването нещо и него го е бъгнало щом иска код! А и GPS нещо се беше бъгнал сутринта искаше да избера език после изкара червени надписи но не беше за дълго и неможах да прочета всичко понеже шофирах (нещо свързано с захранването беше),докато видя изчезнаха и си тръгна нормално. Няма изгорели бушони! Въпроса ми е да сваля ли предния плафон и да го огледам или направо да се насоча към платката зад бушоните при шофьора?
×
×
  • Създай нов...