Jump to content

IvayloVelchev1

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно IvayloVelchev1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic VIII, 1.8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Siegen

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Не съм още, защото вече почти не го прави и не се е налагало да се прибирам до България 😃 ама мисля, че е съединител, защото при превключване от 1ва на 2ра във високи обороти придърпа един път.
  2. Благодаря на всички отзовали се! Колата ще я прибирам до България след около 2-3 месеца, защото това са цените които ми обявиха в Германия: -Смяна съединител : 1100 евро( само работа) -Реглаж на клапани в Хонда( защото не намерих друг сервиз, който да се занимава с хонди) : 190 евро - смяна свещи: 120 евро За момента са ми много високи цените и най-удобния за мен вариант е прибиране до България.
  3. Пробвах и на включен и изключен климатик, тресенето остава.
  4. Да, още утре отивам да запазя час. Благодаря за бързите отговори! Ще пиша отново, когато се установи проблема.
  5. Не ся сменяни свещите. Възможно ли е маховика да е за смяна? Че четох при такива симптоми, маховикът е дефектен.
  6. Утре ще я карам в един сервиз да я погледнат. Тя колата е на 78хил и предишният собственик пази всички обслужвания след изтичането на гаранцията. Никъде не пише да са пипани.
  7. И с по-високи обороти като тръгна пак се усеща придърпване, но по-слабо. Но не всеки път е така.
  8. Здравейте, от 1 месец съм собственик на Сивик 8ма генерация, 1.8, 140кс, ръчка! Проблема е следният: когато загрее колата, започва да придърпва при потегляне. Примерно излизам сутринта и докато е студен двигателят, тръгвам на първа безпроблемно. След известно време каране, само градско, по светофарите започва да придърпва/тресе при тръгване. Това се случва само на първа. При по-високите предавки няма никакъв проблем. Мнения какъв може да е проблема? Не съм специалист по автомобили и се надявам да получа тук вашите мнения за възможни проблеми, тъй като не искам да ме лъжат по сервизите и няма към кого да се обърна, защото съм в чужбина. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...