Jump to content

voltmax

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно voltmax

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. И така след двуседмично стоене на колата в Хонда Варна дилемата надявам се че приключи. Колата влезе за смяна на клапан на ЕГР А но след като разглобиха колата се установи че не е от клапана а от не издържала заварка на фланеца на охладителя на ЕГР А. И се започна заваряване монтаж на колата проба и заварката не издържа. Пак разглобиха търсене втора употреба че нова е 1700лв, пак събиране проба на колата диагностики в движение и тъй нататък. Та колата вече е наред да чукна на дърво. Колеги първо разглобявайте колите и не се доверяваите само на диагностиката че излиза доста солено.
  2. Не е тайна колата е на 171000 км това е сигурно защото колата е закупена от Хонда Варна. Това е стария шоу рум на Мерцедес по фактурите се води (експерт снаб).
  3. Цената с части и труд е 1000лв. Мен това толкова не ме притеснява колкото дали ще се оправи проблема. Аз като нов собственик на Хонда на какво трябва да обърна внимание по двигателя и ходова част та да не се счупи та тогава да му мислим.
  4. Здравейте от скоро съм собственик на Honda CRV 2010 дизел автомат. Светна чека и колата влезе в авариен режим, записах час за диагностика в Honda Варна от където е закупена от първия собственик. Та закарах колата в Honda и се започна тестове 1 час. Колата е записала грешка дебитомер но след всички тестове механика ми обясни че всички показатели на дебитомера както и тръба към ЕГР А и всичко визуално е наред. И че от Хонда препоръчват смяна на клапан на ЕГР А и тя се оказа доста скъпа част. Та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем.
×
×
  • Създай нов...