Jump to content

Atanas Maystorov

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Atanas Maystorov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. А като цена колко струва ? Питам за да знам дали да я рециклирам или да си търся употребявана.
  2. Колко ти излезе да я рециклираш, къде го направи и доволен ли си?
  3. Случайно попаднах на човек с хонда като моята който работи в сервиз на Тойота помолих го да погледне колата и установи, че рейката се е разхлопала, което е и причината за дърпането той също е имал проблеми с неговата.
  4. Установих проблема, оказа се рейката😔
  5. Утре пак ще отида до сервиза да го проверим.
  6. Ако е имало какъвто и да е било луфт от началото на май до сега след 5000км щеше да е достатъчно явен до сега. Последно преди седмица беше в сервиза и сменха тъмпони на стабилизиращата щанга това беше единствено за смяна по окачването.
  7. Здравейте колеги, от както съм си купил сивика имам проблем с леко дърпане на дясно, минах през 4 стенда и всичко е наред (окачване и реглаж) пробвахме с размяна на гумите предните отзаде, както и ги въртяхме лява с дясна и тн. пробвахме всякакви комбинации, но единствено се влошаваше. Последно от сервиза ми казаха, че понеже е с електрическа рейка е възможно да има нужда от софтуерно калибриране. Някой чувал ли е за нещо подобно и къде бих могъл да го направя? И въобще съм отворен към всякакви съвети за справяне с проблема, понеже често пътувам по магистралата и е много неприятно.
  8. Здравейте колеги, има ли някакъв софтуер с който да си преглеждам и трия грешките от лаптопа? Нещо подобно на vag kom - a. Имам някакъв кабел, но не и софтуер за хонда.
  9. Наблюдавам го, ако трябва да се сваля таблото предпочитам да дам 100лв от колкото аз да се занимавам знам, че е доооооста трудоемко и шанса да объркам нещо е доста голям.
  10. Здравейте колеги, от скоро съм горд собственик на сивик 2005г, за съжаление обаче установих, че предното ми стъкло се запотява. Смених филтъра на купето, почистих стъклото и след време пак същото, струва ми се, че се замазва което ме навежда на мисълта, че радиаторчето на парното може би е спукано. Интересува ме дали бих могъл сам да го сменя или да се обърна към сервиз? Нямам идея къде се намира и лесно достъпно ли е.
×
×
  • Създай нов...