Jump to content

2015 CR-V

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно 2015 CR-V

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Няма как да регистрирате кола без евро сертификат, в техно теста пише на кой евро стандарт отговаря. Ако колата е наводнена задължително го пише в Канадския талон и се обявява като Непоправима. А за това с ударите не е проблем само гледайте да е направена добре. Колите от Европа пристигат с мн. по зверски удари, 90 % процента от колите внесени от Европа на по 2 - 3 години са с удар и няма как да разберете за разлика от Канадските, кадето в талона задължително пише и ако щетата е мн. сериозна в талона пише че колата е непоправима (ireparable). Ако пише salvage или Gravement Accidente тогава няма проблем, това значи, че по канадските тех. изисквания, че може да се отремонтира. Така, че гледайте колата да е направена добре и ще може да я карате дълго време без проблеми. Иначе има и без удари ама са по 50 000лв за 2015г.
  2. Здравейте, Препоръчвам 2.4 бензин с CVT автоматична скоростна кутия. Имам същия вече 1 година, внос от Канада и съм мн. доволен, просто нямам никакви забележки.... Среден разход на гориво 7.5л/100км.
  3. Автоматик с най - новата CVT скоростна кутия на Хонда затова и разхода е толкова малък, изчислена е за минимален разход на гориво и максимално да щади двигателя при 110 км/ч на магистралата мотора е на 1500 об. при това минимално натоварване според мен би трябвало да изкара доста км. ако се подържа добре. Единственно, което мога да посоча като - за сега е, че двигателя е малко тромав но като се има предвид, че е без турбо е нормално но за сметка на това е супер опростен няма нищо, ЕВРО 5 е има само един катализатор и това е всичко, няма DPF филтър, няма Add Blue за разлика от дизелите..... Иначе за сега др. не мога да намеря, истинско удоволствие е да се кара този автомобил.
  4. Здравейте и от мен, Аз съм горд собственик на Honda CR-V 2015 г. 2,4, 190 к.с, колата е внос от Канада и мога да кажа, че съм изключително доволен, една от най - евтините за подръжка коли, която съм имал, нямам никакви проблеми с намирането на части за нея. Имам я от една година, 25 000 км. съм и навъртял и за за сега, само каране капака не съм го вдигал :) само за обслужване.... масло, филтри и това е, направо супер. Само за сведение относно едро габаритните части в avtosklad.bg има почти всичко и то на мн. изгодни цени. Ето ви снимка на средния разход при изминати 1800км. комбинирано 60% извънградско (110 - 120 км/ч) и 40% градско шофиране 7,2 л/100км. Горещо препоръчвам на всеки, само гледайте да е направена добре, това че е имала някакъв удар според мен не е проблем пък и все пак взимаш кола на 50 000- 60 0000 почти на половин цена, тека че е нормално да е имала някакъв инцидент, ако искате може и от вносителя, нова ама за 70 000 лв. там са без удари :). P.S Не забравяйте, че и в Европа стават катастрофи и може да си вземете някоя от Швейцария или Германия уж без удар а де факто да е била направо хармоника....
×
×
  • Създай нов...