Jump to content

Fr-vzariben

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Fr-vzariben

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Карнобат

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря ти за отговора! Намерих проблема! Една бобина е издала багажа! Утре ще я подменя! Дано се оправи !
  2. О не е от газта и на бензин го прави проблема!
  3. Виж горивния филтър не съм го сменял може да е затлачен! Така и не успях да го открия къде е скрит!
  4. Благодаря за отговора! Колата има газова уредба! Проблема се яви точно след като загря и обърна от бензин на газ или поне аз така го усетих! А грешката за богата/бедна смес си излиза постоянно и поради тази причина си изтръгнах катализатора но грешката продължи да се явява!
  5. И какво може да е някъква идея? Че при нас сервизите са оле мале да не ти се налага!
  6. Бензин 1.7 е мотора ,а катализатор няма от както съм я купил!
  7. Колата не е правила никакви проблеми! Запалих и докато позагря и започна да прекъсва и светнаха чековете! Малко помощ може ли? Не е ходила на ремонт имам я и я карам от 3 години
  8. Днес и на мен ми изписа тези грешки! P0303,P0304, P0300 и предстояща P0302! Колата оптрделено прекъсва много и едва се движи! Малко помощ може ли да помоля?
  9. В България никой не предлага брони за хонда фрв! Много странно! Хора кажете от къде да търся голяма трудност се оказа?
  10. Здравейте колеги! Вчера дойде ред за смяна на маслото на моето фрв 1.7 бензин! Тъй като по документация я дават 3.5 л смело ги налях. Но явно филтъра ми е с по малък обем и сега на щеката ми е 4-5 мм над максимума. Трябва ли да източвам сега масло или да го оставя така. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...