Jump to content

Mitov82

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mitov82


  1. Днес кофато зареждаха системата се видя, че в нея е вкарван и оцветител. Кой и кога не е ясно, но явно щом са вкарвали, някога е имало проблем. Надясам се да е отстранен и просто да не са дозаредили системата. Малко вероятно е, но времето ще покаже. 


  2. Днес късно следобед пак нещо страано се случи, за около секунда от дясната централна духалка за около секунда излезе нещо като пара. Не беше много, не усетих някаква миризма или нещо странно, но да други коли, които съм имал не се еслучвало. Климатроникът беше настроен на 16 градуса, вентилатора на 1 степен. Дали е някакво изсушаване на изпарителя незнам. 


  3. Колега ще използвам темата ти, за което предварително се извинявам! От около 3 или 4 дни забелязах, че при пуснат климатроник от страната на водачане духа толкова студено колкото от пасажерската. Пробвах всички възможни настрийки но няма резултат. Някакви идей? Отново се извинявам за намесата в темата ти! 


  4. На 13.07.2019 г. at 17:10, ivovd написа:

    Проблема не е в дистанционното, проблема е в самата машинка. Ето например днес цял ден бегажника се отваря без проблем, но преди това колата беше на слънце. Чудя се какво може от топлината да става и това да не пречи на отварянето на багажника.

    Аз имам същия проблем. Познат ми каза, че най-вероятно е клеясал механизма за отваряне(повдигане) на вратата. Другият варянт ми ми се струва невъзможен, но ми казаха, че от жегата се вдигало налягането в амортисьора. Не съм разглабял все още нищо и не мога да потвърдя нито едно от твърденията, но първото ни се струва най-вероятно. От жегата омекват гнусотиите събрани с времето. 

×
×
  • Създай нов...