Jump to content

LyubaH

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LyubaH

  1. Проблема беше в релето и платката на динамото
  2. Здравейте, от 2 дни свети лампата на динамото, ходих да го замерят и няма проблем, зарежда си нормално акумулатора. Проверихме за грешки и излезе 61-01. Лампата не свети ярко, а по-скоро премигва и светлината е слаба.
  3. Колеги, знам че ключа се вади с леко натискане на вътре, не съм толкова зле много благодаря на Krasi-mir за метода с превключването на N, после ръчна и чак тогава P. Днес го направих по описания начин и работи, което е супер за временно решение на проблема.
  4. Krasi-mir, да след това "отпускане" ключа излиза без проблем. Ключа не излиза означава, че ключа може да се завърти на контакт и на запалване, но НЕ и в позиция за изваждане. Дърпането на ръчната по описания от теб начин нищо не променя за съжаление.
  5. Така, проблема е, че давам на паркинг и гася колата, при което ключа не излиза. Както е загасена натискам спирачка и местя лоста на задна и пак на паркинг (понякога трябва 2-3 пъти да го преместя) тогава се получава леко отпускане на колата, като все едно сега е поела паркинга и тогава мога да извадя ключа. Това не се случва на всяко палене, а да кажем 3 от 5 пъти.
  6. Не е в това проблема, по скоро не отчита паркинга?
  7. Здравейте, от скоро имам Хонда Джаз 1.4 2006г автоматик. Като цяло съм доволна от колата, но имам проблем с ваденето на ключа. Често ми се случва да не мога да извадя ключа, превключвам на задна и пак на паркинг, за да успея... Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
×
×
  • Създай нов...