Jump to content

Iraklis

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Iraklis

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Silistra

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Разбирам... Благодаря ви,ще потърся и някоя друга! Тази ми хареса също, но са я продали днес: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11558943268109021&slink=b4t5rw
  2. Какъв е проблема с колата-двигател, окачване, климатик, някоя от екстрите? Ходили ли сте на оглед да я гледате? Ако смъкна от цената няма ли да мога да я оправя? Благодаря!
  3. Благодаря ти, ще му се обадя утре сутринта, дано разполага с малко време!
  4. Бихте ли ми препоръчали сервиз или автомонтьор във Варна,който ще може да я погледне?
  5. Благодаря ти, Zlatozator! Отделил съм си средства за каско и за задължителната подмяна на консумативи, надявам се да не излязат и по-сериозни проблеми! На мен също ми направи впечатление протритата седалка...
  6. Благодаря ти, JunkieXL! Прочетох обстойно коментарите, за въпросната бяла Хонда от Варна има един негативен коментар,че не си заслужава, Писах на лично на колегата,надявам се да ми отговори с лични впечатления! Хуав ден!
  7. Здравей,колега! Търся си Хонда Акорд и се спрях на тази:
    https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11547196660488414&slink=b0mvd8
    Видях в една от темите, че си коментирал,че е зле и не си заслужава. Лично глеал ли си я, какъв е проблемът при нея?
    Благодаря предварително,ще се радвам на отговор и да си спестя ходенето до Варна с приятел и ходене по сервизи за преглед!

  8. Здравейте, група! Нуждая се от съвет и препоръки. От няколко месеца си търся 8-а генерация Хонда Акорд, спрях се на тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11547196660488414&slink=b0mvd8 Видях, че обявата е от почти половин година, случайно има ли някой с конкретни наблюдения към този автомобил или от автокъщата във Варна? На какво да обърна по-голямо внимание при огледа (продавача от къщата казва, че автомобила е внос от Италия от преди година,регистрирана е във Варна и е карана няколко месеца в България) ? Имам познат, който се занимава със софтуеърна диагностика във Варна, мисля да я занеса при него да я закачи и погледне. Какво може да се види или пропусне от такава диагностика? Кои са основните слаби и силни страни на десет годишен дизелов Акорд? Благодаря ви предварително, оценявам всеки съвет! Ще споделя какво се е случило при огледа!
×
×
  • Създай нов...