Jump to content

Сока

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Сока

  1. На 120 хиляди? Тея да не са луди? Че то има ремъци които изкарват повече.
  2. Навигацията сигурно няма да я ползвам. Имам професионална, а и в голяма част от Европа се ориентирам добре. Може да я актуализирам по нататък. Трябва ли да и сменя маслото, или да изчакам да светне сервизен анонс на таблото? Нещо по веригата трябва ли да се прави след покупка? Някакви съвети относно двигателите с вериги? Това е първият автомобил който ще имам с верига.
  3. И аз така реших след всичко изчетено. Онзи ден забравих да погледна талона как е регистрирана. Но иначе колата е добре. Движи се стегнато, без потропвания, скърцания, миризми в купето и т.н. Има добро ускорение. За кожата си много прав. Седалото и гърба са от естествена кожа, а тези части които са отстрани май са от еко кожа. Не изписва грешки на таблото, освен сервизен период 5, което мисля че е за антифриза. В общи линии е добре.
  4. Осма е. Може предишния собственик да е залепил Type S 😆. Новото купе с оранжеви мигачи.
  5. В анонса за продажбата пише че е 150 к.с., а и честно казано чак по-късно обърнах внимание на факта че отзад пише S. Но откъм екстри, след всички прочетено във форума последната седмица, колата е най-високият клас. Има абсолютно всичко описано по темите във форума. С изключение на автономно отопление 🙂.
  6. За S съм сигурен. Това е модела който ще купувам.
  7. Възможно е! 😊 Не съм много наясно с означенията на Хонда, все още!
  8. Здравейте колеги! Предстои ми покупка на Акорд описан в заглавието. Опитах се да намеря инфо за разликите между R и S и (предполагам) стандартните модели, но не успях. Порових доста и в интернет със същия успех. Ще съм благодарен някой да ми разясни. Колата е на 172 000 км. със сервизна история. Най-високо ниво на екстри.
×
×
  • Създай нов...