Jump to content

Bobby-Accord

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Bobby-Accord

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Stuttgart

Contact Methods

  • Skype
    borislav_wh

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей колега. Оправи ли проблема? Каква беше причината?
  2. Проблема беше в модула за стъклата от страната на шофьора. Изгорял кондензатор или слаба връзка. Поръчах си втора употреба за 30€. Новото в Хонда май беше 420€
  3. Здравейте, колата ми е Honda Accord Executive 2.0. Днес сутрин съвсем неочаквано установих, че централното заключване има проблем. От дистанционото се отключва само вратата на шофьора( при повторно натискане не се отварят останалите). Багажника се отваря само след продължително натискане от дистанционото. Установих че целия модул на шофьорската врата за заключване,отключване и ел. стъкла не работи. Не работи и дясното огледало, бутоните за памет на седалките и бутона за отваряне на багажника също. Колата не е карана от 5 дни и стой на открито. Последния път всичко беше наред и я заключих съвсем нормално от дистанционото, дясното огледало си работеше при паркиране и багажника и вратите се отваряха от бутоните на щофьорската врата. Мисля, че модула за ел. стъклата е изгорял защото последния път валеше дъжд и го намокри малко, но ми е малко странно, че огледалото и паметта на седалката също не работят. Чак толкова много вода не е била. Ще проверя и бушоните за всеки случай, но пак ми се струват много неща заедно и се чудя да не е нещо по-сериозно?
  4. Мисля че старите са 2 ома. Така прочетох тук.
  5. Здравейте, четох по темата много, но май обърках нещо. Моля за съвет! Изпаднаха ми изгодно тези тонколони . инсталирах ги сравнително лесно с необходимите адаптери на четирите врати. За 10 Мин имах много добро аудио и тогава предните две тонколони спряха да свирят. Какво изгоря? Тонколоните или нещо друго? Колата е Honda Accordt Executive 2009 с премиу аудио система, но старите тонколони бяха почнали да грачат.
  6. И аз така си мислех, но става въпрос за едно CR-V от 2016 и нямам представа какво представлява тази автоматична кутия. А и съм фен на ръчните скорости. Автоматици съм карал само служебни и никога не съм се замислял дали е добре, че стоя постоянно но Drive.
  7. А когато чакам например на границата, искам колата да работи заради климатик, но понякога 20мин не минаваме и метър
  8. Здравейте, какво мислите за префключването на N когато се чака на светофар? Как се отразява на автоматичната кутия, удължава ли живота и?
  9. Здравейте колеги, отварям нова тема, за да съберем на едно място всички технически ръководства, данни, схеми и т. н., необходими за модела. Аз качва малко, но доста полезна информация за моята Honda Accord Executive 2.0 бензин. На немски са, ако някой има въпроси по тях , съм на разположение. Това , което аз търся , са характеристиките и параметрите на моята аудио система. Тя е с 10 говорителя. Чел съм на различни места много мнения, но нищо черно на бяло и сигурно. Бих искал да знам колко вата са колоните, колко ома, херцове, чувствителност? Как са свързани с усилвателя? Какви са характелистиките на усилвателя?
×
×
  • Създай нов...