Jump to content

svetlio80tm

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svetlio80tm

  1. Колата е добра, и точно затова не ми се продава, като знам колко време я чаках да се появи. Освен това ми се ще да имам автомобил като се прибирам от време на време. А и вече не правят такива читави и надеждни автомобили, всичко е даунсайзинг, турбота, пластмаса и електроника....колкото да си изкарат евентуално гаранцията.
  2. Да, за момента нямам грижи с акумулатора, но подозирам, че е фабричният, тоест е на почти 6 години, и е възможно този престой да го довърши. Що се отнася до раздвижването, проблемът е, че нямам човек, на когото да имам доверие в тази връзка, не само че няма да направи някой умишлен золум, ами и да съм сигурен, че ще може да се справи с нея. То всъщност ако имаше такъв човек, директно щях да му я оставя да я кара от време на време вместо своята си кола. Иначе съм наясно, че престоят скапва всичко, затова отворих и темата, даже съм базикал познати, които си държат новите коли по гаражите и не ги карат:) Ще гледам гаража или клетката да не са с много влага, като избирам да наемам. Просто варианта с взимането на колата в чужбина го проучих и не е опция, скъпо ще е пребиваването й и ще трябва да сменям табели...
  3. За съжаление нямам книжка точно за моя модел, имам за преди фейслифта, и за американските, но точно по този въпрос не можах да намеря нищо. Да разкачвам ли акумулатора, или е противопоказно?
  4. Здравейте! Притежавам ЦРВ 2016 г., фейслифт, бензин 2.0, 155 к.с, автоматик, 4х4. Налага ми се, поради работа в чужбина, да не карам автомобила няколко месеца, като ще гледам през това време да уредя поне да не е на открито. Въпросът ми може би касае всички автомобили, но понеже имам съмнения за някакви специфики при хондата, реших да попитам тук. Трябва ли да откачам някоя клема на акумулатора, и коя, какви други действия следва да предприема с оглед продължителния престой без движение. Периодът за пример мога да дам, да речем от края на март докъм някое време на август, няма да се кара колата. След това мисля ще успея да се прибера и ще я покарам, после пак от края на август докъм коледните празници. Принципно мога да ангажирам някого да я припалва от време на време, но незнам дали това ще помогне. Ще се радвам да помогнете със съвети, предварително благодаря!
  5. Благодаря колега, оправих се. Ама така е, който не чете ръководството подробно...
  6. Здравейте колеги! И аз се сдобих с ЦРВ преди 4 дни. Колата е 2.0 бензин, автоматик, 2016 фейслифт на 59 х.км. Беше върната в Бултрако от предишния собственик. Долу горе проучих всички екстри и донякъде менюто, но не можах да се справя със следния проблем- задните врати не се отварят отвътре. Поиграх си с копчетата за детската защита, но успях да променя само опцията да се отварят отвън. За мен това е дразнещо, защото карам малкия до училище и когато спра, той сам не може да слезе щото не може да си отвори отвътре. Трябва аз да му отворя отвън, и с копчето на шоф. врата за централно заключване и отключване пак не става. Сигурен съм, че е възможно и вероятно пропускам нещо. В менюто съм настроил при отваряне на шофьора да се отварят всички врати, но и това не доведе до резултат. Някакви идеи?
  7. Здравей колега! Обмислям покупката на автомобил като твоя, вече какво ниво на оборудване ще намеря е друга тема. Тъй като ще е втора ръка, исках да те попитам за евентуални проблеми, които са се появили в хода на експлоатацията. По- конкретно чух, че при студен старт този 9 - степенен автоматик не превключвал добре, чак когато загреела колата тогава нещата си идвали на мястото. Забелязал ли си подобно нещо, и въобще всичко, което можеш да споделиш, ще ми е от полза😀
×
×
  • Създай нов...