Jump to content

Пламко

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Пламко

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Гумите са трудно различими отнови. Надали съм минал повече от 2000км. Грайфера е около 8мм. Дот 3118. Карах ги (силно казано) една зима. Закупени са от Примекс. Изключително тихи гуми (69db) и доста приличен маркер за сцепление B. Нови бяха около 650лв 430лв
  2. Това не звучи добре определено. Като избера кола, ще говоря с мой приятел да проверим по VIN в Елиткар, от където си взимам частите и ще пиша тук. CVТ-то само по себе си е проблема, а не комбинацията му с газова. Както и автоматиците на почти всички други марки.
  3. Има EX тримове с 2.0, може да е опционално или не, но ги има. Това не е толкова важно. След като колегата подметна за Канада, разгледах там и се оказа, че там и LX и EX имат 2.0 с ръчка, като EX е с наистина доста екстри. Мисля, че това е най-разумния избор.
  4. Всъщност го слагат на LX и EX. И с тоя мотор колата щеше да е супер, особено предвид, че може се сложи нормална газова, ако не беше CVT-то. За жалост, до колкото виждам, единствения шанс за 2.0 и ръчка остава LX. Но там си с 5-инчовата гадост в таблото. Гледах ретрофит със 7-инчовия в civicx.com, но честно казано няма как да се наема... Бих скочил на 1.5, ако знаех че няма да ми засмърди на бензин в колата...
  5. Колега, и аз мисля да си докарам от щатите, само че 1.5 бензин. Дигиталното табло може ли да се настрои да си показва в км/ч скоростта и разстоянието? Градусите в целзий? Мултимедията има ли някви ядове тук в България (спомена че не можеш да подкараш навигацията). Като цяло се чудя дали има някви разлики, които ще ме дразнят.
×
×
  • Създай нов...