Jump to content

pesho1

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно pesho1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Deutschland

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. pesho1

    Теглич

    Здравейте хора. Гредата която е между роговете беше толкова изгнила, че чак ми падна в ръцете. Подсказахами, че става и с теглич, та сега си търся но няма никъде. Ще се радвам ако някой има за продан и се разберем. В интернет няма нищо, а без тази част няма TÜV.
  2. pesho1

    теглич

    Здравейте хора. Търся си теглич за моят акорд поради изгнила та чак паднала греда отзад. Теглича също е вариант за спасение иначе няма TÜV. Очаквам идей от къде мога да си купя. Ако пък някой има за продан ще се радвам да се разберем.
  3. Може би ще стана досаден с този въпрос но нямам друг избор освен да попитам. Карам акорд 6 на 15 цола, демек както са излезли от завода. С какви джанти мога да ги сменя защото си купих 4 чисто нови зимни гуми и искам да си имам два комплекта? От каква друга марка може да станат защото в Германия с частите става доста тегаво? В която и морга да кажа “акорд” и се почва, за нея нямаме нищо.
  4. Много благодаря за информацията и то подробна със снимка!
  5. Здравейте хонда маняци. Моето питане е за кода на мотора на моята хонда. Кеде точно мога да го видя или го има в талона? По моя талон нищо не рязбирам. Благодаря ви много!
  6. Здравейте всички! Търся си за моят акорд 6-та генерация оригинални фачета за мъгла. Английска сглобка ми е колицата и без фарчетата за мъгла е малко тегаво. Та въпроса ми е ако някой има такива или знае от къде мога да си купя но не от кръглите то нека ми пише моля!
  7. Много благодаря за ценнят съвет. Докато не откачих жилата не стана. Сега вече всичко си дойде на мястото. Другият проблем беше с буксите но срещу 45€ за поръчка в магазина на (media markt) музиката засвири точно както я исках. Благодря на всички за помоща ви! пп Направих всико без дз счупя нито една щипка.
  8. Стигнах до тук и не мога да издърпам към мен и сантиметър повече а трябва. Прклетията е вързана за шейната отстрани с по два болта а как зверски са тегнати, просто нямам думи. Нещо го държи отзад ама много здраво. Някякви идеи как да действам нататък?
  9. Моята сефте хонда, и честно казано съм очарован от нея!
  10. Здравейте всички колеги. Въпросът ми е следният: как да демонтирам гадния оригинален касетофон на моят accord 6. Между другото от два дни съм собственик на тази хондичка. Слизм от suzuky baleno и разликата е потресаваща.
×
×
  • Създай нов...