Jump to content

Nick2894

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nick2894

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    no

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Много благодаря за изчерпателният отговор. Предадох информацията на баща ми, който също ви благодари! Каза че ще закара колата в официалният сервиз на Хонда.
  2. Да, още в същия ден е започнала да прави проблемите. Понеже не е моя колата ще трябва да проверя документите точно кога е произведена, но си мисля че е призведена в края на 2006 или в началото на 2007. Но както казахте, двигателите са същите.
  3. грешката е на баща ми, не било на маслото а имало някаква ръчна помпа за подаване на гориво. маслото не съм сигурен точно на коя марка е но каза че е това което се препоръчва за двигателя.
  4. Здравейте на всички, пиша ви от името на баща ми, ако някой има идея или може да помогне може да пишете отново на мен или на посочения телефен за директна връзка с него. "Уважаеми приятели и пристрасстители на Хона, притежавам лек автомобил Хонда CR-V, производство 2007г., дизел2,2, 140к.с. . Преди 3 месеца закарах колата в сервиз за смяна на масло и филтри и колата си работеше без проблеми. след смяната на филтрите и маслото, колата спряда пали ( много трудно), смениха друг филтър, почистиха горивната система, резервоара, смениха нафтовата помпа за маслото. При диагностика не показва никакви отклонения от нормалните. Смениха акумулатора. Проблема продължава :( . колата работи много лошо в ниски обороти и целият двигател се тресе. Свалиха дюзите, без резултат. Закараха колата в Кяжево (дюзите са BOCH), продухаха ги, провериха помпата за горивото, прочистиха отново системата на горивото, провериха веригата дали не е превъртяла, провериха разпределителния вал, свалиха и почистиха колекторите. Половината от ремонтите се направиха в сервиз на Хонда( сервиза срещу бившия завод за електротехника). но уви моята ''скъпа'' Хонда не ще да работи..... ако някой знае как може да помогне може да се свърже с мен на тел: 0885703996. Николай Милушев. "
×
×
  • Създай нов...