Jump to content

Kiko38

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Kiko38

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Jazz 1.2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте , колеги! Днес , при загряла кола , ми светна чека. След прочитане на компютър , излезе непозната грешка 4B04. Отделно от това изписа и нещо с неправилно запалване 4 цилиндър. Предполагам , че става въпрос за дефектна бобина или свещи ( за свещите знам че са за смяна ), но ще съм благодарен за всякакви мнения и съвети. Поздрави и хубава вечер!
  2. Здравейте , колеги! Да се включа и аз по темата със сервиза на Слави в Овча купел. Току що се връщам от там. С две думи - възхитен съм! Записах си час на посочения телефон за събота , тъй като през седмицата нямам възможност. Днес в 09:15 бях там , а часа ми беше за 10:00. Веднага след като Слави пристигна и отвори вратите ме покани да вкарам колата. Бях записал час за основен преглед и диагностика на ходовата част , тъй като преди седмица взехме Джаз на половинката. Слави беше зает с едно ЦРВ и Цецо се зае с нашия всъдеход. Огледа всичко , обясни ми с прости и разбираеми думи какво според него е за смяна и защо , направи ми кафе - страхотен човек и много начетен. Попълни работен лист с всичко , което беше отбелязано и след уговорка за изпращане на оферта и последващо записване на час , си тръгнах доволен и щастлив. Да , ама не. На светофара изненадващо видях , че на таблото свети лампата за ABS-а. Обратен завой и пак в сервиза. Цецо и Слави си играха час и половина, намериха проблема и го отстраниха без да ми вземат и една стотинка за това. Така се печелят клиенти завинаги! Поклон и адмирации към такива хора! Ако мога да помогна на някого с информация - на разположение съм! Поздрави и безаварийно на всички!
  3. Колега , цвета е близък до този , който намерих по бронята на нашия всъдеход ...
  4. Благодаря , Павка! Надявам се , че е от прания салон. Няма да споменавам огромната драскотина с червена боя ( нашия Джаз е сив ) на предната броня от вчера... Не знам как вземат книжки тези хора , без да могат едно елементарно паркиране да могат да направят...
  5. Здравейте колеги, От миналата седмица жената е горд собственик на едно Джазче - 2007 година , двигател 1.2 L13A Имам няколко общи въпроса и се надявам , че няма да ми се смеете , но наистина имам нужда от съвет. Ще започна с това , че още не е обслужена, но имам час за 02 Февруари ори Слави в Овча Купел. Ето и нещата , които ме притесняват: 1. От вътрешната страна на всички стъкла се образува конденз, който нощно време замръзва. Не съм сигурен дали колата не е прана преди да я вземем, филтър на купето също не е сменян. Други идеи? 2. Като пусна клматроника и колата влезе в работна температура , перката отпред се включва за 3-4 секунди , след това спира за 10-15 секунди и после всичко отново. Нормално ли е това? 3. След запалване от ауспуха излиза бял пушек. Предвид времето , предполагам , че е нормално , но бих се радвал , ако някой сподели , дали наистина е така. Благодаря предварително на всички отзовали се. Хубава вечер и безаварийно каране!
  6. Здравейте колеги, От миналата седмица жената е горд собственик на Джаз 1.2 2007 година. Радиото за сега работи , СД-то не съм го пробвал. Въпроса ми е следния - при пускане на радиото и увеличаване на звука от волана в първия момент сменя каналите. След като поработи малко го няма този проблем. Увеличава звука без да пипа станциите. И ако може един въпрос off topic - забелязах , че на задните врати стъклата се свалят с врътки , а не с копчета. Нормално ли ви се струва? Благодаря предварително за помощта! Поздрави и безаварийно каране!
  7. Здравейте колеги съфорумци! От днес и ние влизаме в Джаза ( ) с новата придобивка на жената - Джаз 1.2 2007 година. Тъй като имам доста общи въпроси , някой би ли ме опътил в коя тема е удачно да ги задавам? Благодаря предварително! Поздрави и безаварийно каране!
  8. Здравейте колеги съфорумци! Присъединявам се и аз с новия Джаз на любимата! :) 1.2 - 2007 година. Някой би ли ми помогнал с избора на тема , където мога да задавам "тъпи" въпроси , тъй като не съм запознат с този малък сладък японец? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...