Jump to content

deshi

Фен
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

deshi last won the day on January 5

deshi had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About deshi

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord Gen. 7
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Една малка подробност за да влезете в горните менюта, трябва да е дръпната ръчната спирачка. В противен случай ви излиза следното нещо: Което мисля е за някакъв контрол на скоростта.
 2. 1.Мисля че трябва да е запалена колата, но не съм сигурен, аз специално на запалена го направих. След като запалим колата това е изходното положение на дисплея: 2.Задържаме продължително бутона(около 3-4 сек.) за информация(така мисля, че се казва): по този начин влизаме в менюто на колата. 3. След като сме влезли в менюто, трябва отидем на менюто за езика.Сменяме между различните подменюта пак със същия бутон за информация: и отиваме на менюто за езика: 4.Избора на подменю става със съседния бутон за селекция(SEL RESET): 5.След като сме във менюто за езици, което изглежда по следния начин: избираме желания от нас език.Смяната между езиците отново стаава с бутона информация, а избора със SEL бутона. 6.След като сме избрали езика и сме потвърдили. Излизането от подменюто става като отидем до тази селекция: и изберем тази подопция, която реално е за изход от подменюто(избора отново става със SEL бутона). и последно изхода от менютота става, като пак минаваме през подменютата с бутона за информация и стигнем до това : и отново избора става със SEL бутона. Това е! Реално е доста просто ама не успях да го намеря никъде в нета та затова се замотах доста.Дано да съм помогнал на някой. :))
 3. Намерих го.Понеже не видях как мога да изтрия темата, моля някой от модераторите да я изтрие.
 4. Здравейте колеги от няколко дена съм горд собственик на Хонда акорд 2.2 дизел (фейслифт модела, без навигация ). Обаче колата е от Австрия и системния ми език(този дето е на таблото) е на немски. Някой знае ли как да го променя на английски? Благодаря предварително.
×