Jump to content

Svetlana_V

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Svetlana_V

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Женски
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Сервиза беше М комплект на околовръстното.
 2. Здравейте, от седмица се появи някакво много неприятно стържене от задна дясна гума,при натискане на спирачката. Оставих колата в сервиз, като там смениха спирачен цилиндър и някаква тръбичка. Тръгнах си доволна, че уж проблема е отстранен, но пак започна да стърже. Ще я закарам в друг сервиз, но и се иска да ме насочите какъв би могъл да бъде проблема. Колата е civic 97, 1.4 is.
 3. Svetlana_V

  Civic не пали

  Купих нов акумулатор вчера, сутринта запали без проблем,но не беше много студено. Ще сменят и свещите, само аз съм минала над 35000, без смяна.
 4. Svetlana_V

  Civic не пали

  Само да уточня,че следвах точно стъпките, завъртях, не стана, изгасих, изчаках пак завъртях и така няколко пъти с паузи между тях.
 5. Svetlana_V

  Civic не пали

  Експериментът е неуспешен. Тази нощ беше доста студено и не запали. Въртенето е доста вяло.Не го ръчках повече. Дадоха ми ток и запали. По пътя видях че радиото е спряло да работи, въобще не светва, сигурно нещо е дало на късо. От сервиз, за който намерих препоръки тук във форума, ми отказаха час . Малко съм на ръба на отчаянието.
 6. Svetlana_V

  Civic не пали

  Утре ще направя твоя експеримент. За всеки случай я покарах на бензин около километър преди да паркирам. Междувременно се опитвам да си запазя час в един сервиз, който препоръчаха доста тук във форума, намира се някъде в статия Овча купел. Благодаря ви за отговорите, ще ги споделя с майстора, ако му помогнат за някакви идеи и ще ви пиша ако намери лек за вируса.
 7. Svetlana_V

  Civic не пали

  Два пъти съм я карала в севриз, за да проверяват за изправност на акумулатора, и двата пъти си беше ОК. Значи следващата стъпка е да видя алтетнатора и стартера евентуално.....
 8. Svetlana_V

  Civic не пали

  Хм, не стигам до там да се изхаби до край. -Презденя пали, в смисъл в края на деня като тръгна от работата, дори и когато беше студено тази седмица. -Паля на бензин, после автоматично превключва на газ. -бях решила утре да поръчам нов акумулатор, но май ще забавя, за да направя още няколко теста. - нямам идея дали алтернатора работи добре. Дори не знам какво е алтернатор.... Ако я закарам на сервиз към това ли да ги насоча да погледнат....
 9. Svetlana_V

  Civic не пали

  Сутрин, когато е студено не пали, дават ми ток и запалва. Така е всяка зима, правеше го и с нов акумулатор bosh.
 10. Здравейте, имам следния проблем с моят civic (1998, 1.4, хечбек) когато стане по студено спира да пали, върти, има ток , но не запалва. Детайлите са: с газова уредба е, (мисля пълен инжекцион) водила съм я в няколко сервиза и според всички майстори няма отечки от акумулатора. Преди няколко вечери когато беше студено, отвих плюса на акумулатора, на сутринта го завих с надеждата да запали , но уви.Налага се всеки път някой да ми дава ток и тогава запалва веднага. Мисля утре преди да паркирам , да поработи малко на бензин, за да видя дали пък евентуално не е от газта. Погледнах подобни теми във форума, но не открих такива с моя случай. Някакви идеи какъв може да е проблема или евентуално да ме насочите към какъв майстор да се обърна, защото повечето казват "няма отечки- нищо не можем да направим" Благодаря предварително.
×