Jump to content

emosimeonov77

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от emosimeonov77

  1. Вчера ми светна лампата за еърбега,не работи вече и звуковия сигнал за непоставен колан.Закачихме го на компютър,но показва,че няма връзка с модула.Моля за помощ за решаване на проблема от някой,който е имал подобен?Благодаря.
  2. Имам проблем с късите светлини на единия фар-скъса се кабела точно до буксата(кабелната обувка) на крушката.Не мога да намеря такава ъглова кабелна обувка. Някой имал ли е подобен проблем?
  3. Не мога да те разбера,че ЦРВ 3 НЕ Е ДЖИП,АКО ТОВА НЕ Е ДЖИП КОЕ Е?Няма значение дали е дизел или бензин,но ЦРВ 3 Е ДЖИП!!!
  4. Може ли някой да ми даде линк на тези уплътнения,който сте закупили от Али Експрес.Благодаря.
  5. Здравейте,колеги!Искам да питам някой дали е сменял уплътненията(долу)на страничните стъкла на Джип Хонда ЦРВ 3 2.2 140 кс.2009 година(дизел)-моите са изгорели и са се напускали много,страх ме е да не започне да влиза вода при вратите.
  6. Търсих го,ама в това ръководство което имам не пиша как се сменя,ако може да ми помогнеш. БЛАГОДАРЯ
  7. Здравейте.Някой може ли да ми каже как се сменя крушка на халоген на ЦРВ 3 2009 Година
  8. Здравейте,някой сменял ли е водна помпа на ЦРВ,интересува ме на колко хиляди се сменя и каква марка да сложа
  9. Смених филтъра, не е от него,сменям го на всяка смяна на масло.За кой клапан по-точно ми говориш?
  10. Имам джип CRV 2.2ICTDI (2009,дизел),Тази зима след като стана студено отново за трета поредна година се появява един и същ проблем-светва PGM-FI и джипа гуми мощност. Това става ,когато джипа е студен.Ходих при всякакви майстори, но никой не може да открие от какво е.Има ли някой със същия проблем дя ми помогне.
  11. Здравейте.Интересувам се за смяна на верига на джип Honda CRV 2.2дизел 2009г.,някой сменял ли е и къде,колко пари струва. Всъщност не знам на колко хиляди км.се сменя,моята е на 185 000. Благодаря
×
×
  • Създай нов...