Jump to content

G. Blajev

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно G. Blajev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здрвей те, колеги. От скоро и аз карам CR-V 2, 2006г. И аз съм с такъв проблем, само че при мене дърпа на ляво и постоянно трябва да държа волана по надясно. И аз ходих по реглажи, колата била като нова, а ма не. И гуми сменях както казвате и нищо. Но сега от вас разбирам каква е следващата стъпка. Лошото е, че ходя в два препоръчани сервиза,единия от там си купувам гумите, голям и известен при това, няма да го споменавам, но....... Като се постопли, че е много студено продлжавам. Успех и на вас!
  2. Нищо случва се човек да се обърка, важното е, че ппмогнах те
  3. Здравей те, колеги! Тази събота бробвах по магистралата темпомата както казахте, всичко е ОК. Само че не ми светва на таблото никаква индикация когато натисна бутона kruise,светва ми когато натисна долния десен бутон, и след това с горния бутон вдигам а с долния намалям скороста.
  4. Е най накрая подробна информация. Благлдаря ВИ колеги. В събота ще пътувам на дълъг път и ще пробвам това което сте описали. Още веднъж благодаря!
  5. Благодаря ви, колеги! Не успорвам, че не сте писали по темата, но като новобранец, няма как да съм прочел всичко, и за това питам.
  6. Здравей те, колеги! Първо да ви пожелая безаварийно каране.Нов съм във форума. От две седмици и аз станах собственик на црв 2006г.Искам да попитам за круиз контрола, не мога да намеря информация из нета, а бутоните на волана са ми почти изтрити, как се работи с тях? И тракшън контрола трябва ли да е включен постоянно? Имам и други въпроси, но по късно ще търся помощ. Благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...