Jump to content

John Abruzzi

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно John Abruzzi

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, След закупуването на Акорда ми (7ма ген, 2005г) от време на време имах проблем с отварянето и затварянето на предно дясно стъкло, в един момент ако не го затварях докрай работеше, но затвори ли се докрай после рядко се сваля, и след 2-3 месеца тотално спря, нито се отваря нито затваря и от двете копчета. Проверих бушона си работи, свалих кората и съм дотам..Някой ако е имал подобен проблем или предлага решение, ще съм му много благодарен.
  2. Здравейте група, някой гледал ли е тази обява, дайте едно мнение.. https://mobile.bg/11612631747306644
  3. Здравейте група, скоро ми предстои закупуване на Акорд 7 фейс, 2,4. Може ли съвет какво се обслужва след покупката тъй като мотора е с верига. Благодаря
  4. Здравейте група, скоро ще ставам част отбора ви и искам да попитам едно въпросче. Предстои ми закупуване на Акорд 7 фейс, 2.4 мотор, може ли съвет какво се обслужва след закупуването, тъй като мотора е с верига? Благодаря
  5. Имах такъв проблем 2-3 месеца, и бях чел тук във форума да се кара на високи обороти, за да се изчисти от нагар и май стана. Вече минаха 2год и нямам ядове, сипвам Бардал за дизел и продухвам на дълъг път и всичко е точно. Дано при вас свърши работа.
  6. Не е 4-5лв, за моята разликата е 20-30лв на гума, на 65 са ми мн по евтини. И аз това се чудя, дали щд опират някъде. Затова исках повече хора които са пробвали да напишат отзиви.
  7. Здравейте манияци, искам да ви попитам ще има ли проблем ако на Хондака вместо 195/60/15 сложа 195/65/15. Някой пробвал ли е, нека каже мнение. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...