Jump to content

Zilburg

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zilburg

  1. Да, панорамният покрив е приятна екстра, попринцип при мен задължение, но в случая, тримовете са така направени, че не бих се жертвал за кожа, лично мнение. Тези дни ще ги доогледам, и ще пиша. Ако автомобилът толкова не ми хареса след 2-3 000 км, все някой от форума ще се израдва на грижливо подбран автомобил
  2. Първо, избирам между това, което има. Вариантите с 2.4 са доста по-малко, а нямам намерение да обикалям 1000 км за автомобил. на който вероятно ще навъртя 20 000 - 25 000 км в най-общия случай, и то ако и някой друг член от семейството ми го търкаля от време на време. Ускорението от 0 до 100 км/ч е някъде 13 секунди, което е същото, като другата японска джипка, която в момента се търкаля. Как да обясня, че този автомобил ще се ползва за да отида да си купя домати, да си платя някоя друга сметка, да отида на 150 км от столицата, или в най-далечния случай, до Гърция? Вземи си Екзекутив - имало кожа. Предполагам, кожата е пигментирана. И това в най-добрия случай. Силно вероятно е, всички части, които не се допират с тялото да са изкуствена кожа, както при всички по-бюджетни марки. И тъй като дълго време, като хоби, съм се занимавал с кожи, ти гарантирам, че никога няма да си купя автомобил с пигментирана кожа, освен ако няма обдухване. Първо, страшно много ще запотява, и второ, като знам какви са седалките на CR-V - то, ще се лъзга като леген. Ходните, които са с такъв интериор силно ме отвърщават. Има Ксенон, надали се различава от тоя на Екзекутив, тъй че светенето е едно и също. Единственото е парктроник, на за 700-800 лева ще ми монтират и камера за задно виждане, и bluetooth, ако толкова държа. Била тромава, ако имало камион пред мен - това е джипка за возене. Имам кола, и в случай, че искам да съм бърз - E 500 купе, модел C207, от 2010. Не съм вдигал повече от 170 км / ч с нея. Не съм купил, пък искам да сменям - дискутираме слаби места. Естествено, че ще искам да знам кое на колко км идва, най-малко от чисто хигиенна (за автомобила) гледна точка. Към колегата Note - благодаря за клапаните. Ще питам собствениците. Има ли как да хвана, в полеви условия, че колата плаче за реглаж? Поздрави.
  3. Здравейте, обмислям закупуването на CR-V III генерация. Задължително бензин, и задължително автоматик. Карам по около 10 000 км на година, и едни 60% от тях градско. Живея в чужбина, и автомобилът ще го внеса сам - въпреки че, има много нелюбители на автомобилите от Швейцария / Австрия. Както един мой познат, който внасяше автомобили казва - в България или нов автомобил, или върнат от лизинг. Другото е тото Бройките, които гледам са без ръжда, тъй че няма притеснения. Гледам изпълнението Елеганс - Ксенон, отопление на седалките, нямат навигация, нямат и паркинг сензори, предполагам, ще ми е мъка в началото, но пък ако много ми пречи, винаги мога да го продам. Също така, виждам, че има системи с Bluetooth и камера за задно виждане, което е много готин вариант. 1. Автомобилите, които гледам са на между 90 000 и 120 000 км. Предполагам двигателят е с верига, на колко км. следва да бъде сменена тя? 2. Същият въпрос и за автоматика - на колко км. следва да му се смени маслото? 3. Има доста газифизирани автомобили, но все още гледам има полемика, дали двигателите са подходящи за такъв тип гориво. Попринцип идеята ми е да взема автомобил с двигател, носещ на газ, тъй като това е бонус при препродажба. Има ли нещо спесифично, за което трябва да гледам? За мен важи правилото - измъчи го на тест-драйв, ако не тропне или изпуши, значи автомобилът е ОК Видях, че имат проблеми с компресора, но това не ме притеснява , предвид моя пробег - Компресорът на NISSENS е 375 лева, изсушителят е около 50. Автомобилите са както следва: 1. 115 000 км, с два чифта гуми и джанти, първа рег. 08.2009 2. 81 000 км, с два чифта гуми и джанти, първа рег. 10.2007 (но пак е трета генерация!) И двата ще стъпят на около 8000 евро, в добрия случай. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...