Jump to content

Емо accord7

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Емо accord7


  1. Здравейте колеги,карам акорд седанов пре фейс и от както я имам осветлението в багажника не свети.Струва ми се че изобщо не отчита кога е отворен за да свтне. Предполагам,че трябва да светне на таблото,ако е отворен така както показва за вратите.Та ще съм благодарен да сподели некой,който е имал подобен проблем.


  2. Здравейте колеги,някой сблъсквал ли се е с подобен проблем та колата ми е акорд 7 2.2 ictdi и вчера ми заби муцуна и светна чека.Направих диагностика и излезе P1236. Казаха ми че е някъв клапън дето бърка геометрията на турбото


  3. Аз го имам същия проблем,вчера ми се наложи да вадя бушона на централната конзола и от тогава все едно няма връзка с малкия дисплей.Какво ли не опитах,дори ресетване на навигацията и нищо.Забелязах ,че ако откачиш акумулатора и след това часовника тръгва от 1:06 та мисля да го разкача и в 1:06 да го сложа.


  4. Той го напълни и каза ,че системата не изпуска но няма ниско налягане и цялата тръба на високото налягане беше в лед до дехидратора,а след него топла.И според него има запушване и не позволява на фреона да премине


  5. Здравейте колеги,колата е accord 2004 2.2ictdi та откакто съм я купил климатика не работеше и реших да го напълня.Ходих в сервиз направиха тест за налягането задържа,допълни системата с фреон,но така и не тръгна.Според уреда нямало ниско налягане,може да е запушен кондензатора и така и не можа да открие проблема.Някакви съвети от каде да започна да измеря релета или чета за някакви бубини на компресора или нз.


  6. Здравейте колеги карам седанов акорд 2005г.Случайно да знаете къде се намира датчика за отворен багажник.Забелязах,че не отчита на таблото когато е отворен и може би това е проблема да нямам осветление в багажника.Проверил съм крушката,бушони,кабели и всичко е ок.

×
×
  • Създай нов...