Jump to content

sadworm

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sadworm

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Burgas

Contact Methods

  • Skype
    OOpsyDayZy

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оправих я работата турнах D14 минах технотеста и ся пак ще слагам другия и ще си я карам.
  2. Искам да попитам колко са високи заводските пружини за Хонда Сивик 5 ген. купе (предни и задни) по заводски спецификации и имат ли взаимно заменяеми от други модели?
  3. а ако се затрие номера с киселина да корозира блока дали ще стане. Брат ми докара ауди от германия и на канала триеха с шкурка и накрая го писаха без номер.
  4. за този двг има ли пробка за източване на водата от блока?
  5. Колеги я ми препоръчайте охладителна течност за b18c4. Някакви характеристики какво да гледам като си избирам концентрат ? Разтършувах се но не намерих тема. Ако все пак има тема моля пратете ми линк към нея .Поздрави!!
  6. Само да питам ако двг е с изтрит номер дали мога да регистрирам автомобила? Дали ще препишат номера от табелката на шасито?
  7. Колеги, днес един познат говори с един катаджия и той му каза, че ми трябва само бележка, че съм купил двигателя от някоя автоморга. Предполагам, че нещо като фактура или договор за покупко-продажба. Ако някой има какво да споедели да го направи. Открит съм към всякакви мнения. Всички които имат какво да споделят да го направят. Благгодаря!
  8. Ами този от който я купих каза че и окачването и двигателя са от една кола.
  9. А колеги мога ли да се залиича номера на двигателя и като я регистрирам да ми я впишат без номер или по стария талон да препиишат. Става въпрос за КАТ Бургас
  10. Ако отида в някоя морга дали ще ми направят договор, че съм го взел от тях и да напишат рамата на някоя бракувана Хонда ?
  11. А мога ли примерно аз да си изфабрикувам договор, че съм го взел от някоя морга без шаси (само двигател). Все едно, че аз го купувам и слагам в купето.
  12. Колеги, днес брат ми като беше на работа на бензиностанцията и случайно минава да зарежда шефа на КАТ. И брат му казва за случая, а той му отговаря, че човека от който съм взел колата трябва да ми прати документ от къде е взел двигателя (договор за покупко-продажба). Предполагам, че след това с този документ като отида в КАТ ще мога да я регистрирам с него. Нали и двигателят се води сменяема част (ако на някой му сгъне двигателя и го смени с друг). Хората като си регистрират други двигатели не отиват ли с договор за покупко-продажба или аз се бъркам нещо ?
  13. Здравейте колеги! Искам да попитам дали ще мога да регистрирам наскоро закупен автомобил Honda CIVIC 5-gen Coupe със сменен двигате. По документи се води d16(**), но в коша има b18c4. Предният собственик го е сменил. Автомобила не е внос, но ако отида в КАТ дали ще имам проблеми и ще мога ли да я регистрирам?
×
×
  • Създай нов...