Jump to content

atanas_alfa

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от atanas_alfa

  1. Аз също преди време си поиграх да търся заводските кабели,но не ги намерих.Когато взех говорителите отидох в специализиран сервиз за авто озвучаване.Казах на момчетата да ми пуснат кабели от СД-то до багажника,като обясних,че съм търсил кабели,но няма.За мой късмет те бяха запознати точно къде са заводските кабели.След около 35 мин (и 20 лв.) кората беше изрязана ,а колоните свързани. Дадох и 20 лв.за решетките от снимките (кво да прайш )
  2. 2000 година преди фейса 124кс. 5 врати.Кабелите са в пластмасите до прорците,а дали кората става по-тежка, да става , идеално щастие няма(кот такоз ) Разликата в звука е голяма, неудобството да разкачаш говорителите покрай кората също.Не съжалявам.
  3. Исках да сложа по-големи говорители,затова сложих тези елипси.Захранването е от фабричните кабели,които са пуснати в гнездата до кората.
  4. Здравейте колеги,вчера си сложих говорители на кората в багажника.След дълго чудене какво и къде сложа, се спрях на 5/7 инчови елипси които сложих на кората.За мое голямо съжаление стандартните елипси 6/9 инча не пасваха на кората (карам 4 врато Харви). Сега разликата е голяма ,но за съжалние има какво да се желае от SD-то ми. Като цяло съм доволен и ще ми е интересно да разбера някой дали е правил някъкви подобрения по музуката.Пропуснах да кажа,че елипсите на този размер са фабрично без решетка,тази е за размер 6/9 ,но свърши работа ,изглежда малко като на свинче звънче.
×
×
  • Създай нов...