Jump to content

genotochi

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно genotochi

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря за отговорите! Колата съм я купувал нова и е ревизирана в Хонда докато беше в гаранция. След това я обслужвам сам, като съм спазвал съвестно интервалите за обслужване. Това в Испания. От 4 години колата е тук и се появи въпросния проблем. От начало рядко - веднъж,два пъти в годината, после зачести, а сега постоянно. Горивният филтър е сменен, освен това почистих цедката която е в поплавъка в резервоара. Имаше доста боклук, но проблема остава. Според Хонда в София на Ботевградско, датчика на рейла не се продава отделно. За цялата рейка ми обявиха цена от близо 2600 лв. Същото и с регулатора за налягане на помпата. Цяла помпа за 5600. Ако знаете от къде могат да се купят отделно, ще ви бъда много благодарен!
  2. Здравйте, нов съм във форума и разчитам на вашата помощ. Колата е на 145000км. и се появи следния проблем. Пали и върви много добре, но когато я оставя на ниски обороти - на светофар например,започва едно периодично претракване на мотора. Понякога угасва, понякога влиза в авариен режим, и понякога светва чека. Гася колата и след изчакване от около 10 секунди пали и върви. Лампата остава светната,но след това гасне. Грешките остават запеметени. Четене с Торке, поради липса на друг софтуер, ми дава P1087 и P1097. Понякога двете заедно, понякога едната само, понякога другата. Не намирам какво означават тези грешки за Хонда. Моля помагайте!
×
×
  • Създай нов...