Jump to content

Vfror

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vfror

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 2008
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Pleven

Contact Methods

  • Skype
    no

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! След известно търсене из форума и интернет, не можах да намеря желаното и за това пиша. Търся си оригиналния софтуер за хонда сивик 8, 2.2 i-ctdi 2008год. В нета има доста файлове, но или не отговаря номера на ECU-то или годината на колата. ECU 0281 013 407. EDC - 37820 RSSE 2016 071211. Softwere 1039S26346. Моля, ако някой има информация от къде бих могъл да изтегля такъв който отговаря, да посочи линк. Благодаря
  2. DPF-a e вече в миналото, проблема е, че след премахването му колата не иска да върви както преди това, постоянно забива, без значение от скоростта и предавката, като по-често в ниските скорости 40-50-60 и на 2-3 предавка. Маслото съм сменил, отново в сервиз, 5w30 на тотал - low saps за DPF , заедно със всички филтри, антифриз.
  3. Здравейте колеги! От 6 месеца съм собственик на сивик 2008, 2.2 дизел. Преди около 3 месеца имах проблем с DPF-а, като се задръстваше на всеки 300 километра. След много ходене по мъките с опити за почистване( то не бяха регенерации, добавки, водородни почиствания, машинни почиствания - нищо не помогна), се принудих да го махна. Понеже съм от Плевен, а колата влизаше постоянно в авариен режим заради DPF-a, ми го премахне тукашен майстор, като ми го свали и софтуерно. Колата първоначално нямаше проблем, след което малко по малко започна да забива при ускорение, да не върви като преди и да качва разхода. Преди премахването разход градско 8/100, сега вече е 10/100. От тогава съм пак по сервизите, като съм проверил всичко по колата - турбина, дюзи, чистих ЕГР, диагностики и прочие. Мненията на различните сервизи са различни - от това че на колата нищо й няма и аз си въобразявам до това, че е сериозно омазана, но никой не може да каже как точно, камо ли да даде решение на проблема. Аз лично смятам, че проблема е софтуерен(защото имам съмнения, че е пипана и преди да я купя), но в Плевен няма, или поне аз не знам, за читав мапер, който да гарантира за работата си. Мислех да ходя до VR performance в Русе, но се съмнявам дали ще могат да помогнат при условие, че някой е пипал преди това. Ако някой може да ме насочи или помогне, ще съм благодарен!
×
×
  • Създай нов...