Jump to content

themechanic9180

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от themechanic9180

  1. Моята е 1.7 и я имам от 2 месеца. Най сетне се наканих да я засека колко аджаба гори. Сипах за 20 лв газ на 1.12 за литър (това е на елинпелинския лукойл цената) около 17,85 л. Карах със скорост от около 85-90-100 км/ч. Равносметката е 234 км, което ще рече около 7,6 л/100 и по 0,97 лв за литър газ, както беше цената днес в ОМВ, излиза 7,40 лв за 100 км. Странно но е факт, имам скутер априля 250 кб, който гори минимум 4/100 по 2,20 средно излиза че вози по скъпо от такъв голям и разкошен автомобил! Еми това са фактите,поправете ме ако греша някъде!!!
  2. А как е по ефективен с клапата за вътрешно въртене на въздуха или приток от вън? Щото като го включа и веднага се включва клапата за вътрешно въртене на въздуха.
  3. Е проста работа ама няма кой да се сети! На газ кара да, и в момента съм на резерва на бензина, то затова значи реиндж стои на нула. Иначе е супер спретната кола!!!
  4. Колеги от около 8000 километра съм собственик на FR-V 1.7. По принцип много ме кефи колата и като визия и като модел. Има някои недостатъци, като малка чистачка на задното ст6кло, липса на AUX изход, иначе е страшно атрактивна. Но борд компютъра ми се струва доста оскъден. Освен дневен километрж и среден разход друго не виждам. Има едно "range", което не знам за какво служи защото постоянно си стои на нула. Има ли някъде други превключвания които аз все още за два месеца не съм забелязъл или си е такова постно менюто? Ако е така язък за хубавата кола. Е то две хубавини на едно място няма ама все пак...
×
×
  • Създай нов...