Jump to content

manio13

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от manio13

  1. Да видях го това в едно клипче и съм си приготвел само остана и едно реле да намеря.
  2. Благодаря така и направих. Проблема сега е в реле регулатора който изгоря и поръчах от колега друг употребяван, но и с него не работи. Статора проверен работи и в трите фази, въпроса ми е какво реле регулатор да поръчам сега за VFR 750 rc36. Този реле регулатор дали е читав или да ми препоръчате някакъв що годе на прилична цена. Благодаря!
  3. Колеги след прецакване на реле регулатора на мотоциклета и закъсване на пътя искам да сложа някакво реле с крушка което да взима + при контакт за крушката и при +от реле регулатора когато зарежда да прекъсне веригата и да не свети лампата, както при колата?
  4. Здравейте от скоро съм собственик на Хонда ВФР и от както съм я взел има един проблем който ме дразни. Значи контактния ключ са му резнали кабела и са пуснали директно от акомулатора плус с ключе за даване на контакт.Разглобих контактния ключ и като му свържа кабелите както са и дам на контакт веднага се губят токовете, някъде дава на късо явно. Къде може да е проблема или поне да ми кажете 3-те кабела който влизат в контактния ключ за какво са, дали мога да изолирам тези кабели и да пусна от акомулатора директен плюс само че през контактния ключ, а не както е сега през допълнителен.
×
×
  • Създай нов...