Jump to content

gigant_

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gigant_

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте,не не съм правил стартера същия майстор каза карай и толкова.От тогава не се е повтарял този проблем като нищо не се е правило по отдушник, резервоар и система.Не съм предприел нищо,а го мисля това за ремонт.Само,че аз не се наемам не знам защо като така и не попаднах на читав майстор.Това поне не е нещо което изисква кой знае какви способности.Тогава ме смути звука който издава стартера и най-вероятно е за ремонт,но ще помисля за ремонт.
  2. Щастлива развръзка,въздух в системата.Майстора ми обясни,че е задръстен отдушника на резервоара и от там се е получило обратно налягане и мотора върти напразно,а звука който се е чувал е от стартера.Благодаря на всички които все пак се отзоваха,за някой сигурно фасулска работа това,но важен е крайния резултат.Ще продължавам да питам за странности по колата,като примерно като намалявам леко със спирачка усещам леко тресене на мотора докато не спра на място и изчезва,но сигурно трябва да отворя нова тема?
  3. той палеше на четвърт завъртяне,вчера студен двигател паля,пали нормално и след 20секунди аз пускам музика ,дори не съм го чул кога и как е изгаснал.Правя опит за палене но той провлача и не пали,чух този странен звук на провлачане.М/у другото опитах да го подтикна на 6 скорост да превърти но не успях,не съм го правил друг път в нормално състояние и не съм сигурен,но ми струва,че трябва да превърти.В София ще се види едно по едно,но не мога да стигна.Ще пиша.
  4. Не,не е прегряван двигателя.намерих мултицет и мерих по време на въртене пада около 10в. Но не смея да въртя продължително да скапя стартера.усещам че все едно нещо е блокирало ремъка и той свири.така или иначе нищо по вече не мога да направя тук,а и на колегата дето щеше да ме дърпа към софия е спукал радятор и така къръщината е пълна.благодаря на отзовалите се! Ще пиша какво е кучето.
  5. имам волт метърче китайско за запалка 12,5в. странно съвпадение да угасне а сега като върти стартера все едно (влачи,свири) трудно мие да го опиша звука,но не е нормален
  6. масло,филтри да. веригата я слушаха била добре,не съм чувал шумове тракания освен виенето на хидравличната помпа на волана се чуваше по вече от на другите коли който съм карал. правеше ми впечатление при гасене тресеше двигателя и така
  7. не,не все едно че е затегнал двигателя,просто самия стартер трудно върти двигателя.ток има и върти но едвам го завъртя.
  8. Моля за съвет някой който е в час! Карам въпросното фр-в от два месеца.ходихме на море и т.н. около 2000км.Днес съм на село и на обяд я паля,след 20,30 секунди изгасва,при опит да запаля НЕ,а стартера едвам върти двигателя,усещам че трудно върти.Ужас,звънях на майстора ми каза Лошо..... Утре ще я дърпам към София,но ще се побъркам докато разбера какво е. Ако някой предположи тук има много разбиращи и патили.Благодаря!
×
×
  • Създай нов...