Jump to content

mkoev

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно mkoev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте момчета, мерси много за бързия отговор. На колегата DDimitrov даже сутринта му писах на лични, защото видех, че е от Варна и скоро са го търбушили. @WingMan, мерси много. И аз съм по-навит да сложа неоригинален , че да ми е мирна главата с тия новите закони. Чакам срядата да видя дали на моргата ще имат катализатори и ако нямат ще гледам с тия керамичните. Мерси много.
  2. Мерси колега, но това го направих още сутринта. Повечет мнения са да се сложи гърне като някои споменават и за алтернативни/неоригинални катализатори. В Ebay.co.uk намерих такива алтернативни, коити са между 60 и 80 паунда. В България или поне в Румъния няма ли такива алтернативни марки? Ето нещо такова намерих в ebay: https://www.ebay.co.uk/itm/Catalytic-Converter-Type-Approved-fits-HONDA-CIVIC-Mk7-1-6-01-to-05-BM-Quality/333096699947
  3. Здраейте колеги, Вчера установих, че сам ми откраднали катализатора докато колата си стои паркирана до нас. Тръбата си виси и се подават кабелчета, свети check engine :(( Колата е Сивик 2004, 1.6, 110к.с. Въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и какви са стъпките за оправянето му. Казаха ми за резонаторно гърне, че може да се сложи. Това ще направи ли колата много по-шумна? Ще има ли проблем минаването на преглед?
  4. Благодаря много! Аз даже не знаех, че има такава морга във Варна Ще ги проверя там!
  5. @birev, благодаря много за съвета. Гледах в английските сайтове, защото там са малко по-евтини от в БГ, но явно няма да е. Ще погледна и в немските сайтове. Тука за ползвано огледало ми искат по 100лв на бройка... те нови са по 120лв. Има ли значение дали е преди или след фейслифта? На моята кола няма мигачи на огледалата, но виждам, че на някои има.
  6. Здравейте колеги, Изглежда, че имам развалени ел. огледала и ще трябва да се сменят или ремонтират. Въпросът ми е дали ел. огледалата с подгрев са взаимозаменяеми за цялото 7мо поколение и най-вече при масовите модели из България - 1.4i, 1.6i, 1.7. Аз карам Civic 2004, 1.6 sport, 3 врати, произведена декември месец. Мога ли да взема от дизела или от 1.4? Огледалата имат ли разлика преди и след фейслифта? Предполагам, че вратите нямат значение, но знае ли човек
  7. Здравейте колеги, Навил съм се да си купувам Honda Civic 7мо поколениеи съм се спрял на една във Варна, но се чудех къде мога да я закарам за свястна диагностика. Някой знае ли дали официалното представителство на Хонда във Варна предоставя такава услуга или просто за друг сервиз специализиран в Хонда. Разбрах за MIYAMOTO SERVICE на Цар Освободител.
×
×
  • Създай нов...