Jump to content

dimitrovaccord

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dimitrovaccord

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд 2009 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Contact Methods

  • Skype
    soldier904

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. В Австралия е имало сервизна акция затова както мисля че и в Щатите.В форумите OzHonda и Acurazine можеш да четеш на воля.Официалното становище на Хонда е че по никакъв начин не вреди на двигателя.Аз карам моята 4 години с тоя звук и не съм имал проблеми,а и стопявам лагерите. Прикачам ти файла с бюлетина.Напълно наясно съм с твоя проблем тъй като рових много като си взех колата,накрая свикнах. B09-041.pdf
  2. Благодаря за информацията,най-вероятно ще поръчам части за замяна на счупените.Само се надявам да не падне цялата броня докато карам или ако вляза в някоя дупка докато успея да реша проблема.
  3. Здравейте, Нов съм във форума и не съм сигурен точно как се процедира тук,но ще опитам.Собственик съм на Акорд 8ма 2.4 бензин 2009 г. от Март 2018.След като купих колата забелязах ,че ми тръгна лека фуга между фаровете и бронята.Говорих с предишния собственик ,който ми се струваше честен човек и каза ,че колата не е удряна.С времето и карането фугата се увеличи.Поразрових се из нета и видях ,че е масов проблем при този модел ,а дори и при Акорд 7ма се среща.Прочетох из този форум каквото намерих и тези руски сайтове,които бяха дадени и попаднах случайно на пост където беше написано ,че проблема можело да се реши супер бързо,но не беше пояснено как.Бих желал сам да си реша проблема ,но ми притеснява това ,че бих причинил повече щети отколкото да оправя.Разбрах ,че бронята се крепи на множество щипки,който най-вероятно ще счупя и винтове.Не ми харесва също така решението с тези тампони и свински(миши) опашки.Някои може ли да ми каже дали мога да я закарам при някой майстор във Варна ако познава такъв читав?Другата ми идея е да я закарам в Бултрако и да си подменят там проблемните елементи като съответно ще си платя солено предполагам.Предпочитам да платя и да се направи добре отколото аз да го направя половинчато. Моля господа ,споделете вашето по-компетентно мнение ! Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...