Jump to content

Новата

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Новата

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    в джаза

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! 

    Позволявам си да Ви пиша, защото преди известно време ми предложихте помощ за Хонда Джаз от Стара Загора. Харесах си, но нямам близък, който да разбира от Хонди. Бихте ли ми помогнали?

    https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11523086918218106

    За тази става дума. Предполагам имате мнение и за автокъщата.

    Благодаря и хубав празник!

    Петя от Димитровград

  2. Заради мнение като на Даниел Атанасов задавам въпросите си тук. Благодаря за отделеното време! Тони, всички двигатели са с верига. Голяма част от колите в Германия са гаражни - поне там където живеят децата и вероятността да са ръждясали е по-малка.
  3. Знам, че сте прав, но понеже тук четящите и пишещи са с богат опит и биха могли да помогнат на такива като мен с напътствия. Мислех, че темата е за това - все пак е озаглавена Мнение-помощ за Хонда Джаз от обяви. Извинявам се и благодаря на всички, които ми помогнаха!
  4. Моля отново да изразите мнение за този автомобил! https://www.cars.bg/offer/c2548414
  5. Благодаря за бързия отговор! Далече съм от Плевен. Моля ако някой се натъкне на читава кола, да свирне
  6. https://www.cars.bg/?go=cars&p=view&carofferId=2543373 Моля за мнения за тази кола!
  7. Един интелигентен и сладкодумен търговец от Варна, който внася коли от Швейцария ме убеждаваше, че там разстоянията са малки и е напълно реално да са на под 200000км за разлика от Германия. Освен в оторизиран сервиз как другояче би могло да се разбере истината за километража? Други смятат, че не толкова км са важни, колкото обслужването. Май е по-добре да си купя лично от Германия с нов преглед...
  8. https://www.cars.bg/offer/c2388584 Може ли мнение за тази колица?
  9. Едната кола, която съм посочила по-горе е също от Флоренция. Предишният собственик бил жена. Колата ми допадна много, но нали съм Тома неверни, си мисля, че щом ме излъга за годините, опита се да ми пробута документ на италиански с дата от Януари 2018г и да твърди, че тогава е минала преглед, щом свали за кратко твърде голяма сума, не е много за вярване и останалото. Изглеждаше ми така сякаш е пребоядисана наскоро и с подменени уплътнения, но може и да греша. Отказах се да я купя и се питам дали не сгреших...
  10. Благодаря! Много полезен за мен коментар! А годината се оказа 2006 в разговор. За километрите също не е сигурен. Сигурно има и други несъответствия.
  11. Много благодаря за мнението - съвпада с моето! От Димитровград съм. Вчера излезе обява в Стара Загора https://www.cars.bg/?go=cars&p=view&carofferId=2514824 Човекът каза, че е докарана на собствен ход от Милано. Как Ви се струва?
  12. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11513908692192306&slink=685tdq Тази е немската
  13. Благодаря Ви за изказаното мнение за италианската кола! Другата кола, която е от Германия, отговаря ли на препоръките Ви и според Вас заслужава ли парите, които иска търговеца? Знам, че е трудно без да виждате автомобила пред себе си, но може пък да откриете нещо, което да подскаже. Хубав ден!
  14. Благодаря Ви! На снимката не личи, но италианската кола е като излязла от завода - няма точки и драскотини. Уплътненията навсякъде са като току-що поставени. Воланът е изтъркан здраво и врътките за задните прозорци обелени. Като ми показваше резервната гума, беше плувнала във вода. Обясни ми, че сигурно при миенето на колата е станало. Вчера валеше дъжд и се усъмних. Обявена е 2005, но на един бързо показан документ видях 2004. Пише Фейст, но си призна, че бил сгрешил. Сториха ми се твърде много разминаванията, а иначе се влюбих в нея. Работи тихо и не се чува двигателя, но като се возих отзад ми се стори, че има лека вибрация под мен. При договарянето за цената, без аз да моля, свали 600лв от раз. Германската кола има преглед до октомври 2018 и е с перфектна визия и возия, но не съм сигурна, че заслужава тези пари.
  15. Здравейте! Отдавна искам да стана горд собственик на Хонда Джаз и от месеци чета мнения във форумите. Опитвам се да преценям и отсявам лъжите в обявите, но все пак съм жена и е лесно да бъда излъгана. Нуждая се от опитни очи и мнения. Тези дни оглеждах две коли. Едната докарана от Германия, другата от Италия. http://www.gbg.bg/?a https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11517322538778916&slink=685tdq Бихте ли ми помогнали със съвети?
×
×
  • Създай нов...