Jump to content

stanimir_zlatev

Фен
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно stanimir_zlatev

 • Ранг
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  stan4o_zlatev

Profile Information

 • Кара
  Хонда црв
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Направих всмукателни 0,08 влизаща и 0,1 влизаща трудно, испусквателни 0,18 влизаща и 0,2 влизаща трудно и сега си работи тихичко, е не като преди с натегнати като (хибрид).Надявам се сичко да е ок и след 15 хил. км. пак трениране.Поздрави!!!! вателни
 2. Значи да разбирам , че испусквателните да ги направа влизаща 0.15 и леко стегнато на 0.20 или нещо бъркам?
 3. А ако пробвам да направя испусквателните на 0,18 дали ще поутихне?
 4. На 15 хил. с сигорност ще се регулират,но дали е проблем това че ги регулирах вчера на 6-7 градуса иначе за хлабините на клапаните съм сигурен от 0.1 всмук и 0,2 исп.И има ли за какво да се притеснявам прицъкват си и на студен и на топъл мотор но не много.
 5. Не би трябвало да е от тях , преди реглажа беше много тиха.Цъка все едно съм оставил по големи хлабини незнам..
 6. Ами незнам , по ауто дата дават хлабини на всмукателни от 0.08 до 0,12 и изпусквателни от 0,16 до 0,20.Като се заслушам в мотора ми се струва че не цъкат всички, ами примерно изпусквателни или смукателни .А при реглажа установих ,че сичко беше натегнато!!!
 7. Днес на студен мотор регулирах клапаните-всмукателни на плътно влизащ 0.1 луфтомер и испусквателни на 0.2. Изчаквам 2-3 часа да стегне силикона и я запалих.Колата започна да работи мн чисто без вибрации за разлика от преди, но ми се струва че е малко шумна- цъка леко като шевна машина.Въпросът ми е дали има значение това че ги регулирах на температура около 6-7 градуса и дали хлабините са достатъчни ,защото ще я газифицирам. И проблем ли е да я покарам някои ден така или да я коригирам?Благодаря ви- поздрави.
×