Jump to content

iasho

Фен
  • Мнения

    161
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от iasho


  1. Продавам трансмисионно масло MTD-3. Закупено е от оторизиран сервиз на Хонда в Гърция. Цена за литър 20 лв, количество-5 л. Закупилият го ще получи и подарък 2 задни сток пружини от vti 6 генерация. Пружините са здрави, бяха подменени с регулируеми. Снимки ще кача по-късно. Телефон за връзка 0898 66 20 26 


  2. Продавам Хонда Прелюд 2 ген. - '90-91год. 1,8 л с два карбуратора-Кейхин,спортни олекотени бутала, олекотен маховик, портвана глава, музика, спортно окачване, спортно гърне, спортна седалка, ел стъкла, хидравлика, лята джанта(4 броя-еднакви :hondarulez: ), ел.люк-стъклен,аларма, имобилайзер, централно заключване, металик-син.Има забележки по външния вид, но Няма изгнило.Цена: 1600 лвтелефон за контакт: 0895 902590 снимки > http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382275


  3. В крайна сметка нищо съществено. Сега последно ще има ли среща днес или не???

    За съжаление , българската НЕ заинтерисованост и НЕ готовност за вземане на някакви по-отговорни решения пак си пролича. Изришно помолих СПАМАДЖИИТЕ да не се обаждат , и какво стана -никой друг не писа освен тях. Благодаря ви колеги;) Тази седмица ще присъствам пак ( както винаги) на същото място , в същия час. За другата седмица ще реша след срещата тази вечер.

  4. Може би не съм аз човека който да го каже

    Много правилно си започнал, но защо си продължил изобщо? Кога ще пораснеш и ще четеш между редовете , и защо спамиш по темата , след като нямаш ясно предложение? Та на въпроса: Понеже от доста време(конкретно за теб Митак - 2 месеца) идват малко хора на сеДмичните срещи , което показва че интереса на хората спада . Аз имам предложение да направим тези срещи на по-голям интервал от време , а имено : Всяка 2-ра седмица от месеца да има среща на досега познатото ни място - "Фемили"(срещу Русенския Университет) от 19:00ч. , а всяка 4-та седмица да се съмираме за месечна среща както до сега , на паркинга на Левента от 12:30ч. Моля , поне тези които четат темата и имат някакво предложение по нея , да го впишат . Тази седмица , ако се съберем повече от 6-7 човека ще го обсъдим и да вземем някакво решение. Много моля, спамаджии да пропуснат коментарите. Благодаря предварително. С най-добри чувства Яшо

  5. Извинявам се на организаторите , но се оказва , че тази събота ще работя и следователно не мога да дойда. Ако има някой който е без стая , нека заеме моята , която е на името на Явор Василев от Русе. приемете извиненията ми още един път. С поздрав Яшоп.п. Следващия път ще се видим.


  6. последно 19:00 ма артисти сорка нов сам за туй питам

    Точно така , на "Артисти" - бившия "Империал" от 19:00 часа

    Е аз нали предния път им казах да запазят 5 маси и те казаха че нямало проблеми

    Батка, мислиш ли , че персонала е предал на колегите си , които ще бъдат на смяна и мислиш ли , че те ще помнят точно това ?За това казвам , ако някой може да мине от там около 18:00 - 18:30 часа и да им припомни да пригласят масите към 20:00 часа. Става ли?

  7. Да не забравите за утре. На "Артисти" ще се съберем и след това ще ходим на "Фемили" , говорили сме с персонала и казаха , че няма проблеми да съберат 5-6 маси , само ако може някой да се обади 1-2 часа преди да отидем.Айде до утре.


  8. @YordanIvanovАз също бих желал един кит Н4 , и силно ме интерисува цената за ангелски очи на сивик 6 ген '96год. Ако цената на фаровете е сносна , то следва че Н4 отпада и ще взема кит за тях фарове. Дай ми линк на сайта(на лични) където си ги намерил тези неща за да ги разгледам и аз . Благодаря предварително!


  9. Ето "малко" снимки и от менКликП.п. Благодаря на Бате Емчо за надуваемия дюшек с който ни услужи така любезно.п.п.п.Не те видяхме кога си тръгна и за това го дадохме на Росен(Аерошмиргела) , да ти го донесе.


  10. Маслото е с вискозитет 10W-40. За скоростните кутии на Хонда е такова. До колкото знам в България се предлагат 2 марки такива масла.Едното е Honda(MTF-3) , а другото е Motul. Скоростната ти кутия събира около 2,0 - 2,2 литра. Цената на маслото е около 30-35лв за литър.


  11. Виждал съм Stock Civic sedan !!!5th gen!!! 4WD - това си е алтернатива :)

    Да колега ,този вариант го знам , но до колкото разбрах тази комбинация е със Д серия двигатели,а аз съм със двигател серия Б.От там ми идва проблема,че няма да пасне скоростната кутия,а не искам да стане "Кон за кокошка" , иначе до сега да съм го направил.Единствено ако има ск.кутия за 1,6 Вти , която да е с LSD и да пасне на останалите чаркалаци от Stock Civic sedan , 5th gen - 4WD.Май обаче такъв вариант няма.Някой може ли да потвърди със сигурност , че такъв вариант няма? Защото ако го има това подреждане , ще е направо супер!

  12. Благодаря на всички , които си дадоха мнението.Така като гледам , явно ще си остана само с желанието.Бях готов да отделя 22-23лв за този суап(в краен случай до около 30 лв)-ШЕГИЧКА :P , но исках да пробвам като тайно се надявах , някой друг да е правил нещо такова и да си даде точното мнение. Не ми се минава през варианта Опит-Грешка, а после каквото стане,защото нямам тази възможност.Благодаря на всички!

×
×
  • Създай нов...