Jump to content

Plamen Petrov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Plamen Petrov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 20.02.1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Gabrovo

Последни посетители

1571 профилни разглеждания
  1. Колега , здравей! Рейката за Акорда налична ли е още или е продадена?

  2. Ето и снимки на нещата.При интерес на посочения телефон.Цените подлежат на коментар. За Акорд 6 98-02 са частите 2.0 147к.с. двигател F20B6
  3. Продадох колата и ми останаха,доста неща: горен десен шарнир Febi Bilstein цена 60 лв. , долни шарнири Stark 2 бр. цена 30 лв за двата. , задни биалетки SWAG цена 30 лв. за двете. Кормилен накрайник SWAG 15 лв. 3-те пистови ремъка Bosch цена 40 лв.Частите са чисто нови в кутии.Втора употреба продавам Кормилна рейка цяла здрава с накрайниците 50 лв.От Габрово съм,мога и с куриер за страната. телефон 0896700741 Пламен
  4. Маркучите не са махани от нея.Просто я развиха от двигатела и я преместиха малко встрани,не е разкачано нищо от нея.Преди това нямаше проблем.А за рейката имам малък теч от нея,но той е много лек и изобщо не съм имал проблеми с него,така че както казваш едва ли е от нея..
  5. Здравейте,днес ходих да сменям ангренаж,както и ремаците на климатика и хидравликата.Всичко беше ОК,смениха ги,сглобиха всичко и в момента в който паля колата да я изкарам от сервиза,помпата на хидравликата започна да вие,а като се завиват гумите на дясно или ляво започва още по-силно да вие.Истинският проблем обаче е следния,че връща хидравличната течност през казанчето,като гейзер.Усилва се също според това дали се завива или не,буквално изхвърля течноста от системата,вместо да я върти вътре в нея...Помпата не е бутана нищо,освен,че я развиха от двигатела за да я мръднат настрани за да развият генератора и ангренажа..Според Вас какво се е случило и как да я оправя? Нямах хидравлична течност и купих от Лукоил някаква просто колкото да има в момента,да не стои на сухо и докато намеря някакво решение на този сериозен проблем..
  6. Е аз нямам желание да си чупя кестена някаде искам да ми върши работа,DJ съм и имам доста ходене насам,натам...Англичанката без тва като дизайн по ми допада...Просто исках да разбера кое по-държи на ламарини,за двигател и такива неща и аз знам че няма смисъл да се пита,марката дава всички отговори
  7. преди малко я видях тази сладурана,срещу пещерата беше спряна и я огледах колкото е възможно в тъмното сега остава и да кажеш офертата ти каква е?
  8. ок извинявам се.А между този : http://i.mobile.bg/photos/1/big/11180506276582133_2.pic и този : http://i.mobile.bg/photos/1/big/11181156789325185_4.pic кой е по-добре като избор ?
  9. Az za tova pitam zashtoto predi 2 sedmici vidqh tuk 97-ma godina shushtiq model,a natiskash i zadnite vejdi s prust i napravo pada na pepel lamarina...Inache kato hodova chast i dvigatel sa ok ?
×
×
  • Създай нов...