Jump to content

steffg

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно steffg

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Да, аз пружинката я изкарах и вече е както трябва да бъде. Досега не съм имал проблеми с паленето, така че явно е имало ефект. Въпреки това, обаче, когато падна вчера снега, минах през една локва с левите гуми и на секундата угасна. 10 минути по-късно запалих и леко-леко без да минавам през локви с над 20 км се прибрах. Идея какво може да се мокри така, че да угасне моментално?
  2. Отворих капачката на делкото и почистих палеца (имаше наслоена някаква гадост). Освен това една пружинка (има я горе на снимката на Александър) ми изглеждаше леко вдлъбната навътре. 3-и ден карам без проблем, но още не е валяло. Ще държа в течение! Благодаря и поздрави!
  3. Здравейте! Стана ми много интересно, че срещнах тази тема, защото все едно аз съм я писал. Бих помолил оригиналния създател да напише оправил ли е проблема си, как, къде и пр. Хондата (5 генерация, 95-а година, 1.5), не е моя, но собственикът ѝ живее в чужбина. Зимата беше най-верният ми другар, но на пролет като започнаха дъждовете - лошо. Сутринта след дъжд не иска да запали. Върти ли върти. Нищо. Ако времето се подобри ще запали след някакво време. Гасне в движение и няма палене 15 минути. Когато е сухо, мърка и няма и помен за какъвто и да е проблем. От скоро съм шофьор и бих предпочел да не си я оправям сам. Но двата сервиза, в които бях, сигурен съм че ги знаете, резултатът е нулев. Но за сметка на това се наслушах на: Всичко си е наред, объркАл си се нещо. НемалО е бензин. Педалите правилно ли ги натискаш и т.н. Беше ти окислена клемата на акумулатора. Във втория казах за делкото, каквото съм чел тук: - Аааа, делкото ти е високо, не е оттам? WTF ?!?!?!?!? София, 2017г. "майсторите" не могат да оправят кола, която не пали на дъжд. Тези, за които чета че са добри: - Имаме час на 15 декември. Има ли спасение някъде или това е бил краят на хондата.
×
×
  • Създай нов...